Horoscop indian: 36 de zodii care arată ce calități ai în funcție de data nașterii tale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Navdeep Panwar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Navdeep Panwar

Află ce zodie ești în horoscopul indian! În funcție de simbolul care te reprezintă, îți poți da seama de anumite calități ale tale. Detalii mai jos. 

Horoscopul indian este împărțit în 36 de zodii. Fiecare zodie din horoscopul european are trei decane (adică 10 zile pentru fiecare decan), iar aceste decane au fiecare propriul său simbol. Află ce zodie ești în horoscopul indian în funcție de data nașterii tale.

BERBEC în horoscopul european

Toporișcă, Cal și Birjar în cel indian

Toporişcă: 21-31 martie

Acești nativi sunt foarte harnici, dau dovadă de o disciplină a muncii lor și pot fi destul de ascultători, însă dacă le atingi o limită, vor deveni imediat intoleranți. 

Cal: 1-10 aprilie

E psoibil ca acestor nativi să nu le convină prea multe lucruri, să aibă tendința de a fi mai rebeli și mult mai vocali, le place să își facă opinia cunoscută.

Birjar : 11-20 aprilie

Birjarul iubește funcțiile de conducere, îi place să aibă ultimul cuvânt, vrea să încerce mereu lucruri noi și poate da dovadă de un caracter cam schimbător. 

 

TAUR în horoscopul european

Foc, Capră și Elefant în cel indian

Foc: 21-30 aprilie

Acești nativi sunt extrem de activi, le place tot ce ține de pasiune, dar și de tandrețe, sunt extrem de iubitori în cadrul cuplului. În același timp, sunt mai sensibili decât cei din al doilea și al treilea decan.

Capră: 1-10 mai

Acești nativi sunt mult mai optimiști și mai încrezători și dau dovadă de multă creativitate. Le placă să vadă viitorul în culori și încearcă să nu se lase cuprinși de temeri, ci mai degrabă să se bucure de ce le oferă viața.

Elefant: 11-20 mai

Acești nativi sunt familiști convinși, iubesc liniștea și calmul și au extrem de multă răbdare. Sunt cei cărora nu le este teamă să aștepte oricât de mult pentru a dobândi succesul.

 

GEMENI în horoscopul european

Fir, Phoenix și Diamant în cel indian

Fir: 21-31 mai

Acești nativi sunt foarte buni ca oratori, știu exact ce să spună pentru a te convinge să faci ce doresc ei. În același timp, nu prea suportă discuțiile în contradictoriu. 

Pheonix – 1-10 iunie

Nativii Pheonix din al doilea decan al Gemenilor în horoscopul european au această blândețe, dar și sinceritatea care te face să îi placi instant. Îți face mereu plăcere să asculți poveștile lor.

Diamant: 11-20 iunie

Precum le spune și numele, celor din al treilea decan le place mereu să strălucească, să se afle mereu în centrul atenției, să primească laudele celorlalți. E posibil ca acest semn să dea câteodată dovadă de superficialitate.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel