Horoscop înainte de weekend. Daniela Simulescu, anunţ pentru zodia favorizată de Soare: "Nu spune da tuturor prietenilor!"

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Deși Soarele favorizează o zodie, energia oferită nu este nelimitată, avertizează Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

„Berbecii sau cei cu ascendentul în Berbec: voi veți fi cei mai fericiți, intră soarele în semnul vostru, vă dă putere să faceți ceea ce vă doriți foarte mult, sunt multe planete în Pești, un pic de oboseală există, de aceea rugămintea mea este că dacă vă invită 5 prieteni în oraș, weekendul ăsta să nu spuneți da la toți, chiar dacă intră soarele în semnul vostru, spuneți da la 2.

Păstrați-i pe ceilalți 3 pentru următoarele săptămâni, că se supără, că nu se supără, nu mai contează. Nu încercați să îi mulțumiți pe toți, chiar dacă veți avea impresia că puteți, că soarele intră și vă oferă așa foarte multă vitalitate. Nu! Mai ușor! Sfatul meu!”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru cei născuți în zodia Berbec. 

Vezi horoscopul pentru toate zodiile pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel