Horoscop ianuarie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Luna ianuarie aduce ambiție și pragmatism. Vom avea și câteva evenimente astrologice favorabile! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne explică ce ne așteaptă în prima lună a anului! Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ!

Primele două zile din 2024 au parte de retrogradarea lui Mercur. Ceea ce înseamnă că nu suntem deloc sfătuiți de către astre să ne gândim la rezoluții noi. Cu toate acestea, luna ianuarie are câteva promisiuni pentru noi. Marte și Venus intră în semnul Capricornului. Trebuie să începem anul 2024 cu multă seriozitate. Și să alegem adultul din noi în momentele provocatoare.

Relația bună dintre Jupiter și Saturn, ambele directe, îi va ajuta pe cei care vor avea răbdare. Iar întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie va schimba cu siguranță lumea.

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. 

Iată previziunile pentru luna ianuarie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte intră în casa a 10-a pe 4 ianuarie, accentuând perspectivele legate de carieră. Luna începe cu focusul pe decizii profesionale și conflictul posibil cu superiorii, cerându-ți să fii mai expresiv și să te aperi. Este momentul unei evaluări financiare și renunțării la cheltuieli care nu-ți sunt de folos. În dragoste, începutul este tensionat, aducând posibile decepții. Luna se încheie tot cu accent pe carieră și ambiție crescută, îndemnându-te să eviți amânările și să urci la nivelul următor.

Taur/Ascendent în Taur

În ianuarie, Venus face careu cu Saturn și Neptun, ceea ce creează dificultăți. O să producă un sentiment de disconfort. Este recomandat să evaluezi resursele de care dispui în această perioadă. Astrologul sugerează o reflecție profundă pentru a identifica autenticul în viața ta, atât personal, cât și profesional. La începutul anului, este important să rezolvi responsabilitățile financiare imediate. În ultima săptămână a lunii, schimbările favorabile apar odată cu intrarea lui Venus în casa a 9-a, alături de Marte. Chiar dacă debutul este tumultuos, se pare că vei găsi claritate și obiectivitate pe parcurs.

 

Citește continuarea pe astrosens.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel