Horoscop IANUARIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Seth Doyle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Seth Doyle

Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion în ianuarie! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete. Află ce surprize sau provocări vei întâmpina în prima lună a anului!

Primele două zile din 2024 au parte de retrogradarea lui Mercur. Ceea ce înseamnă că nu suntem deloc sfătuiți de către astre să ne gândim la rezoluții noi. Sau că vom avea un ianuarie mai confuz. Tranzitele lui Venus și Marte în Capricorn ne vor cere totuși să ne recâștigăm răbdarea, să alegem calea corectă și grea în detrimentul scurtăturilor și să privim realist ce vom dori de la 2024.

Află ce surprize aduce prima lună a anului!

Leu/ Ascendent în Leu

În prima parte a lunii, vei avea momente relaxante și sociale plăcute, însă după 4 ianuarie, intrarea lui Marte în casa a 6-a aduce agitație și presiuni legate de timp la locul de muncă, posibile conflicte cu colegii și dificultăți în a te face vizibil. Există tendința de a subestima situațiile și de a nu vedea realitatea în totalitate. Este important să eviți excesele în ianuarie din cauza potențialelor neatenții pe planul sănătății. Ar fi bine să consulți un specialist dacă te simți rău și să eviți conflictele, iar spre finalul lunii pot apărea aprecieri și oportunități noi în proiecte.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel