Horoscop IANUARIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac în ianuarie! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete. Află ce surprize sau provocări vei întâmpina în prima lună a anului!

Luna ianuarie are câteva promisiuni pentru noi. Mercur își oprește retrogradarea, Marte și Venus intră în semnul Capricornului. Astrele vor ca noi să începem anul 2024 cu multă seriozitate. Și să alegem adultul din noi în momentele provocatoare. Să nu uitam că tematica principala a lui 2024 este monetizarea. Deci trebuie să exploram, să ne educăm astfel încât siguranță financiară să fie prioritatea noastră.

Află ce surprize aduce prima lună a anului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte intră în casa a 10-a pe 4 ianuarie, accentuând perspectivele legate de carieră. Luna începe cu focusul pe decizii profesionale și conflictul posibil cu superiorii, cerându-ți să fii mai expresiv. Este momentul evaluării financiare și renunțării la cheltuieli inutile. În dragoste, începutul este tensionat, aducând posibile dezamăgiri. Luna se încheie tot cu accent pe carieră și ambiție crescută, îndemnându-te să eviți amânările și să urci la nivelul următor.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel