Horoscop IANUARIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Glen Carrie
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Glen Carrie

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în prima lună a anului 2023!

Cu toții așteptăm ca prima lună a anului să fie una liniștită, cu vești bune și cu spațiu pentru a ne pregăti planurile. Ei bine, chiar mă bucur să fiu cea care să vă ofere un crâmpei de speranță. Marte nu va mai fi retrograd în Gemeni după 12 ianuarie. Și acest fapt este menit să ne aducă un strop suplimentar de claritate, logică și capacitatea de adaptare. Mercur își va opri și el retrogradarea. Am putea spune că primele două săptămâni ale anului vor fi mai dificile. Dar pe bune acum, este și normal! Pentru că va trebui să ne revenim după sărbători. A doua parte a lui ianuarie vine cu multă energie, chef de viață și dorința de a face primul pas. 

Încă din primele zile ale anului, ne vom da seama că victimizarea nu ne va aduce decât pierderi. De altfel, laitmotivul lui 2023 este acceptarea. Nu resemnarea care ne ține prizonieri în lumea regretelor. Ci acceptarea care ne ajută să evadăm din ghearele suferinței prelungite și inutile. 

Odată cu Luna Nouă din Vărsător, viața va cere de la noi următorul pas. Unul asumat și responsabil. Nu va mai fi cazul să acordăm putere oamenilor și situațiilor care nu ne mai fac bine.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Dacă îți propui să îndrăznești mai mult la începutul noului an, Lilith care intră în semnul tău pe 8 ianuarie îți întinde o mână de ajutor. În caz contrar, vei avea o mulțime de evenimente care te obligă să iei decizii. În ianuarie, poți fi mai atent la felul în care te arăți lumii, la cum te îmbraci și la modul de a te aranja, ca să captezi atenția. Vei fi mai orientat către propria persoană la început de an. Se arată șanse și pe plan sentimental și reușești să gestionezi stresul. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

În ianuarie, o să ai mai multă claritate în ceea ce privește domeniul profesional și nu se mai arată atât de multe schimbări pe planul jobului. În noul an, trebuie să înveți să te pui pe primul loc, mai ales că lucrurile încep să se așeze pentru tine. Merită să acorzi atenție și planului sănătății, indiferent dacă sunt probleme minore sau majore. 2023 te va învăța să trasezi niște limite și să prioritizezi ceea ce este cu adevărat important: TU! 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel