Horoscop, miercuri, 26 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic: 26 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Nu poți obliga pe cineva să se deschidă până când nu este pregătit și s-ar putea să nu fii dispus să-ți împărtășești propria inimă fără să fii puțin îndemnat.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de resurse și secrete comune. Aceasta este o zi excelentă pentru o conversație sinceră care explorează profunzimea lucrurilor de care ești curios.  Dacă ai timp, aceasta este, de asemenea, o săptămână bună pentru a face o scufundare profundă în testamente, sănătate și documente financiare.

 

Taur

Poți fi intens uneori, iar problemele de control pot fi problematice astăzi, dacă emoțiile sunt gestionate. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul angajamentelor tale, așa că evaluează ceea ce simți față de oamenii, locurile și lucrurile din viața ta care îți ocupă spațiu.  Pentru că Scorpionul se opune semnului tău, este posibil să începi să simți de ce trebuie să te detașezi și care sunt domeniile pe care le-ai depășit și pe care trebuie să le schimbi cel mai mult.

 

Gemeni

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de rutină și sănătate, și este un moment excelent pentru a face o evaluare profundă a alegerilor din viața ta, inclusiv a alimentelor pe care le consumi, a orei la care mergi la culcare și a ceea ce ai decis să prioritizezi. Întreabă-te la ce dai valoare care îți provoacă anxietate la sfârșitul zilei. Luați în considerare reducerea situațiilor stresante acolo unde puteți.

 

Rac

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul creativității și al plăcerii, iar acesta este un moment minunat pentru a te conecta cu latura ta sufletească și a te concentra pe ceea ce te face fericit. Permite-ți să te pierzi în ceva care îți atinge cu adevărat inima și îți dă o apreciere puternică pentru frumusețea din jurul tău. Dacă te-ai simțit deconectat de la bucuriile vieții, acesta este momentul să te angajezi din nou să faci lucruri care te fac fericit.

 

Leu

S-ar putea să te simți un pic în întuneric astăzi, Leu, iar dacă să cercetezi mai departe sau nu ar putea fi o decizie dificilă.  Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al căminului și al familiei, iar firea ta protectoare ar putea intra în acțiune având senzația că vrei să aperi o anumită persoană.  Dar, cum va învăța cineva să se descurce mai bine fără ca consecințele naturale să îl învețe în mod util?

 

 

Fecioară

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de comunicare, iar când se află în a opta casă solară, cunoașterea intimă a cuiva te poate atrage. Poate fi atât de ușor să te lași prins pierdut în discuții și să vrei să știi totul acum. Dar, ritmează-te un pic și nu încerca să grăbești ceea ce se poate întâmpla cu timpul.

 

Balanță

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al banilor, iar acum este un moment excelent pentru a-ți analiza vulnerabilitățile și expunerile financiare. Verifică-ți facturile online pentru a actualiza și corecta eventualele erori de plată.  Aveți cărți de credit vechi care trebuie distruse sau conturi pe care trebuie să le închideți? Săptămâna aceasta este perfectă pentru a pune totul la punct.

 

Scorpion

Luna își petrece ziua în semnul tău și poate favoriza un puternic sentiment de determinare și dedicare față de ceea ce îți dorești în viață.  Revedeți obiectivele pentru acest an. Vorbiți cu partenerul dvs. de responsabilitate. Nu aveți unul? Săptămâna aceasta, găsește pe cineva care să te ajute să rămâi fidelă obiectivelor tale pentru acest an și să te încurajeze atunci când este nevoie.

 

Segetător

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul dușmanilor ascunși, și s-ar putea să vă fie greu să iertați persoanele care v-au dezamăgit sau v-au făcut să vă simțiți neimportanți. Cel mai bine este să te detașezi și să renunți la această energie negativă, Săgetătorule. S-ar putea să te doboare atunci când observi că îți poți schimba situația și chiar pe tine însuți, dar oamenii, oricât de mult i-ai iubi, se pot schimba doar atunci când vor să o facă.

 

Capricorn

Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău al prieteniilor, și este posibil să ajungi într-un loc în care îți dorești o conexiune mai profundă, înțelegere și sentimentul de a-i cunoaște pe ceilalți. 
Practicați curiozitatea naturală atunci când sunteți în preajma celorlalți. Cultivați abilități pozitive și atrăgătoare de relaționare care vă ajută să înțelegeți persoanele cu care lucrați și pe care doriți să le cunoașteți mai bine pentru a vă construi prietenii.

 

Vărsător

Luna își petrece ziua în zodia Scorpionului, sectorul tău de carieră și statut social, iar ca semn zodiacal social, dar și practic, acordă o atenție sporită prieteniilor și legăturilor cu ceilalți.  Faci o treabă bună în a recupera vechii prieteni sau în a rămâne în contact? Dacă a trecut ceva timp, începe să faci mai multă networking online, prin telefon sau prin mesaje.

 

Pești

Cum merge viața ta spirituală? Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de învățare superioară și te încurajează să explorezi convingerile despre credință, opinia ta despre o putere superioară și să îți revizuiești practicile spirituale.  Te simți atrasă spre o meditație sau o rugăciune zilnică? Acum este un moment excelent pentru a reveni la activități care favorizează apropierea de puterea ta superioară. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel