Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Fineas Gavre
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Fineas Gavre

Finalul anului vine cu schimbări pentru fiecare zodie!

Finalul de an va fi, din punct de vedere astrologic, precum un tango. Cele două tranzite importante care vor dansa, Marte retrograd și Jupiter în Pești, vor prelua pe rând controlul. Vom trece de la speranță la frică, de la emoțional la cognitiv și de la informație corectă la dezinformare cu o viteză uimitoare. 

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. 

Horoscop final 2022 Rac

Laitmotivul finalului de an este deschiderea de noi oriconturi. Apar oameni noi în viața ta de la care ai de învățat. Te vei implica în multe proiecte și îți vei demonstra și ție de ce ești capabil. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de etapa în care te afli, este cazul să te duci departe, măcar cu gândul. Marte este retrograd în casa sănătății, deci nu ar strica să ai grijă de tine. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel