Horoscop. Fecioară, Săgetător și Pești: Află care este stilul de dans preferat al acestor 3 semne zodiacale

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Aditya Ali
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Aditya Ali

Dansul este ceva care nu numai că ne face să fim în formă și activi, dar ne ajută și să ne simțim bine în pielea noastră. 

Ne ridică moralul și ne înveselește starea de spirit. Dansul este o formă excelentă de exerciții fizice care este distractivă și captivantă. Oricine poate dansa, indiferent de cunoștințele sale de tehnică și ritm, atâta timp cât se distrează. 


În ceea ce privește semnele zodiacale, au diferite stiluri de dans care le plac, fie datorită stilului, mișcărilor sau vibrațiilor. Așadar, iată o listă de stiluri de dans care sunt îndrăgite cel mai mult de semnele zodiacale Fecioară, Săgetător și Pești.


Fecioară


Fecioarele au un ochi pentru detalii. Le place precizia și claritatea. Vor ca lucrurile să fie făcute într-o anumită manieră și sunt foarte concentrați pe cele mai mici detalii. Stilul de dans care este favoritul lor trebuie să fie Tango. Tangoul are mișcări care implică multă putere și pasiune și, prin urmare, este cel mai plăcut de Fecioare.


Săgetător


Săgetătorilor le place să se lase purtați de curent. Când vine vorba de dans, nu sunt prea preocupați de tehnici și cred că trebuie să se bucure de fiecare moment. Stilul de dans care le place cel mai mult este Hip Hop. Acest stil nu implică mișcări rigide și le permite oamenilor să se exprime cu ușurință. 


Pești


Persoanele născute în Pești sunt unice, neconvenționale și artistice. Le plac lucrurile care sunt ieșite din comun și originale. Stilul de dans care le place cel mai mult trebuie să fie Jazz. Jazzul este o formă de dans care implică mișcări ascuțite, cu o notă de senzualitate și grație. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel