Horoscop februarie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Descoperă ce aduce februarie zodiei tale. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile pentru a doua lună a anului!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! A, și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie.

Dorința noastră va fi de a progresa, dar ne vom lovi de propriile idei rigide sau alegeri menite să ne țină în zona de confort. Dar până unde? Până la urmă va trebui să decidem dacă vrem să facem un pas către viitor.

Iată previziunile pentru luna februarie!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele două săptămâni ale lunii, accentul cade pe carieră, cu o dorință crescută de avansare și promovare. Pot apărea momente tensionate cu superiorii, iar relațiile cu instituțiile trebuie gestionate atent. În a doua parte a lunii, atenția se mută către sfera socială, prietenii și comunitate. Ar trebui să fii mai sociabil. Este un moment propice pentru planificarea viitorului profesional și personal. Interacțiunea cu prietenii este foarte importantă.

Taur/Ascendent în Taur

În februarie, te concentrezi pe carieră și schimbări. În casa a 10-a vor fi Venus, Marte, Soarele, Pluto și o Lună Nouă. Gândește-te că este posibil să stagnezi. Opunerea la schimbare poate avea consecințe negative. Curajul de a explora noi direcții și de a accepta schimbarea este esențial pentru succesul profesional. Pluto în casa carierei pentru următorii 20 de ani aduce transformări, consolidând abilitățile și oferind o perspectivă nouă asupra carierei și relațiilor cu superiorii.

 

Citește continuarea pe astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel