Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Sanda Ionescu, captură video Youtube
Descriere foto: Sanda Ionescu, captură video Youtube

Astrologul Sanda Ionescu a dezvăluit previziunile astrale pentru luna februarie 2023.

Astrologul Sanda Ionescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a vorbit depre principalele aspecte astrale din luna februarie. Prima lună a anului este pe cale să se încheie, astfel încât specialista a dezvăluit ce ne rezervă luna iubirii pentru fiecare în parte, din punct de vedere al ascendentului.

„Scăpăm de luna ianuarie, care este ceva mai încărcată, iar luna februarie vine cu cadouri foarte multe, mai ales prin faptul că Venus va fi în semnul zodiacal al Peștilor. Ne vom duce toată energia către iubire. În prima parte a lunii suntem guvernați de semnul Vărsătorului, dar în a doua parte a lunii suntem mai visători, avem idealuri. Atenție, important este să ne iubim pe noi, pentru că doar așa putem să primim iubire”, a declarat Sanda Ionescu, astrolog, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Citește și: Horoscop. Anul Iepurelui de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2023

Sanda Ionescu a analizat manifestarea exaltată a lui Venus, pornind de la ascendent, deoarece noi prin acest punct matematic ne manifestăm, zi de zi. 

Ascendent - Berbec

E posibil să aibă o lipsă de încredere în parteneri, ceea ce ar putea să le afecteze relația de cuplu. Cel mai important este să discute și să spună clar ce probleme au. 

Ascendent -Taur

Ei se vor integra foarte ușor în grupurile de prieteni, iar acolo și-ar putea găsi iubirea. E important ca Taurii mai introvertiți să se înțeleagă și pe ei înșiși.

Ascendent - Gemeni

Sunteți admirați la locul de muncă, trebuie să deschideți bine ochii. Pot avea parte de o iubire puternică.

Ascendent - Rac

Iubirea la care vizezi, poate deveni realitate. Sunt foarte avantajați spre călătorii, mai ales în străinătate, pentru că acolo își pot găsi partenerul.

Ascendent - Leu

Este posibil ca la un eveniment mai puțin plăcut să-și întâlnească iubirea. Ei în perioada asta sunt pasionați de persoane care au un anumit misticism.

Ascendent - Fecioară

Aici vorbim despre o cerere în căsătorie. Ei sunt foarte echilibrați relațional în perioada aceasta și au parte de relații foarte armonioase. 

Ascendent - Balanță

Pentru ei s-ar putea să fie mai dificil, pentru că au senzația că se sacrifică foarte mult pentru relație. Se simt datori și simt că au o presiune relațională, dar e important să fiți autentici, să aveți curajul să vorbiți.

Ascendent - Scorpion

Sunt cei mai avantajați în perioada asta. Sunt extrem de creativi, pasionali, doar că este important ca ei să-și asume aceste pasiuni amoroase, pentru că ei au tendința să le vadă doar ca pe niște aventuri.

Ascendent - Săgetător

O iubire din trecut s-ar putea întoarce în această perioadă. Este important să beneficiați de ea, dar în același timp să învățați să iertați trecutul comun.

Ascendent - Capricorn

Iubirea este pe lângă voi, e foarte aproape, Pe voi vă fascinează persanele intelectuale, cele de la care aveți de învățat. 

Ascendent - Vărsător

Pun foarte mult accent pe exterior: pe cum arată, pe ce are și este indicat să vadă și dincolo de panul fizic.

Ascendent - Pești 

Trebuie să se aprecieze pe ei, să învață să se iubească, pentru că au tendința de a se lăsa pentru ceilalți. 

Pe aceeași temă: Horoscop februarie 2023, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiileGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel