Horoscop februarie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "Renunţaţi la ASTA!" - VIDEO

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie
Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

 

Citește continuarea pe Astrosens.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel