Horoscop - Februarie 2022. Cristina Demetrescu, AVERTISMENT pentru toate zodiile: „Este o lună foarte intensă. Ne va scoate din zona de confort”

Cristina Demetrescu, astrolog. Captură foto PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, astrolog. Captură foto PRO TV

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziunile lunii februarie, pentru toate zodiile.

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna februarie.

Horoscop - Februarie 2022

Potrivit Astrologului, pe 3 februarie, iese Mercur din retrogradare. Efectul acestuia se va resimți și după aceată dată, asrfel că cei care se grăbesc să semneze acte sau să plece la drum, e bine să mai aștepte câteva zile și după ce 3 februarie. 

„Este o lună foarte intensă, care ne va scoate din zona de confort, pentru că pe data de 1 februarie avem o lună nouă în conjuncție cu Saturn, care este planeta profesor. Este o planetă care ne pune la treabă, ne dă lecții. Alții vor învăța ceva, alții se apucă de construit, se apucă de treabă. 

Orice Lunație aduce un nou început pe anumite sectoare. Apoi, pe data de 5 februarie, vom avea o conjuncție și mai strânsă între soare și Saturn”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

 

Berbec

Berbecul ar trebui să ia niște decizii importante de ieșire dintr-un cerc vicios. Eventual, dintr-un cerc de prieteni în care își pierde vremea sau din anumite tabieturi în care își pierde vremea, pentru că este un moment extraordinar de important pentru a face câțiva pași în societate și pentru a-și asuma niște responsabilități. De a trece din filozofia „Eu fac pentru mine” la filozofia „la ce sunt eu bun și cum pot fi eu de folos umanității”, ceea ce îi va aduce și câștiguri mult mai mari, că nu este vorba că îl faci degeaba lucrul ăla. lucrul acesta aduce și un alt statut în viitor. Cu Saturn ne apucăm să construim dar trebuie să facem și proiectul și să îl și aprobăm cumva.

Taur


Taurii au provocări unice la nivel profesional. Numai că trebuie să schimbe cumva stilul de viață și să iasă dintre o zonă de confort. Ar trebui să muncească mai mult să își asume mai multe mai multe responsabilități, dar, în același timp să renunțe la câteva tabieturi. Este greu la deal, dar perioada va fi mult mai fructuoasă.

Gemeni

Și pentru Gemeni conjuncție aceasta se așează pe Casa drumurilor lungi, la propriu sau la figurat. Este nevoie de viziune și este nevoie de niște baterii mai bine încărcate pentru ca geamănul să ajungă la un capăt al unui drum lung, de unde poate să schimbe și el statutul. Asta înseamnă școală, facultate chiar drumuri în afara granițelor țării, oportunități care nu sunt foarte confortabile dar care cu siguranță îl scot pe geamăn din stilul.

Rac

Pentru Raci este o lună destul de grea. O lună de decizii radicale importante, inconfortabile multe dintre ele, pentru că asta poate să presupună chestiuni radicale pentru cei din jur. Această conjuncție aduce și foarte multe interferențe cu colectivitatea din care noi facem parte și asta ar putea să îi ajute pe ei să schimbe viața în felul acesta.

Leu

Leii au discuții conjugale, dar nu neapărat între soți, ci asumarea unor responsabilității împreună. S-ar putea să fie mai implicați în viața partenerilor lor și să trebuiască să îi susțină . Atenție la un anumit risc de procese, procese în instanță.


Fecioară

Fecioarele au schimbări la locul de muncă, s-ar putea să plece un coleg, s-ar putea să rămână pe cap cu niște responsabilități. Unele de abia așteaptă, altele se cam sperie și atunci trebuie luată o decizie importantă - ce fac, mai rămân în contextul ăsta sau merg în altă parte? Eu zic că ar trebui să rămână.

Balanță

E o perioadă de muncă pentru balanțe. Apar discuții, e o lună nouă pe casa a cincea a iubirii și a copiilor, dar mai mult în zona administrativă. Adică, dacă vrei să continui o relație cu cineva, trebuie să stabilești de la bun început -Tu ce vrei? Câți copii vrei ? Dar uite, prietenii tăi nu îmi plac! Câteva lucruri în care cei doi fac niște compromisuri.

Scorpion

Pentru Scorpion este o lună nouă cu Saturn care se așează  pe casa căminului, a familiei, a părinților. În afară de faptul că pot exista schimbări de domiciliu, mutări, vânzări, moșteniri și așa mai departe, cumva, toată energia lor este acaparată de tot ceea ce se întâmplă în familie și acolo apar schimbări.


Sîgetător

Săgetătorii au o lună în care pot obține acte, în care pot da interviuri, în care pot scrie, pot vorbi. Dar atenție, îl au pe Saturn pe casa comunicării și săgetătorul ar putea fi cumva morocănos, să nu prea mai știe de glumă în această perioadă. Probabil că are foarte multe pe cap.

 

Capricorn


 Capricornul poate să schimbe sursa de bani, dar este nevoie de viziune curaj investiție. Și din punctul acesta de vedere poate să fie cu bătaie lungă profitul dar trebuie să plece de undeva de la zero. Nu știm ce va fi, plecăm de la zero dar cu foarte multă încredere și pricepere.

Vărsător

Vărsătorul este cel care găzduiește această lună nouă. Unii ar putea să ia decizii radicale, alții s-r putea să crească profesional, să își asume anumite responsabilități. alții ar putea să trezească în fața unor situații în care trebuie să fie foarte lucizi și să facă lucrurile la rece, nu emoțional. Dar la fel de bine poate să ia și decizii în nume colectiv adică pentru mai mulți. În tot cazul, Vărsătorul este actorul principal al acestei luni.

Pești

Peștii au o lună puțin dificile din punct de vedere medical, dar este sectorul acela karmic al astrogramei lor, în care ei trebuie să aleagă dacă le este greu sau dacă fac câțiva pași către iluminare. Greul ăsta, până la urmă, înseamnă să își dea seama de ce au venit pe lumea asta. Puțin mai multă spiritualitate ar putea să îi scutească de tot felul de încercări.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 01 feb 2022, 08:35 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience