Horoscop Februarie 2021- Vărsătorii și cei cu ascendent în Vărsător, atenție la SĂNĂTATE

Data publicării:
Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

În luna februarie, Vărsătorii și cei cu ascendent în Vărsător trebuie să fie mai atenți la sănătate și să evite conflictele cu familia. Pe plan profesional, vărsătorii vor primi foarte multe oportunități, dar vor avea parte și de provocări. 

„Vor avea o lună foarte importantă în primul rând din punct de vedere profesional pot apărea oportunități, dar și foarte multe provocări. Provocări pe care inițial, deși sunt foarte „hai, hai să facem”, inclusiv ei s-ar putea să aibă un moment în care să zică „bă parcă nu aș fi așa de sigur, parcă nu m-aș mai arunca atât de mult” - pentru că îl avem pe Saturn acolo, să nu uităm acest lucru. Dar sfatul meu e să primească orice provocare, s-o accepte, dar dacă primesc provocarea să nu creadă că gata se consumă într-o săptămână - nouă. Nu. Provocările care apar în luna februarie, începuturile, ocaziile, oportunitățile, ele vin, se deschid, iau naștere, dar pe urmă vor trena.

De ce vor trena? Pentru că este totuși Saturn acolo și îți arată că de data aceasta trebuie să faci lucrurile diferit. Jupiter a mai fost în Vărsător acum 12 ani, Saturn acum 30 de ani. Dar dacă acum 12 ani, să ne imaginăm că îți aduci aminte, ai făcut multe lucruri dar nu ai rămas cu mare lucru, e cazul ca anul ăsta să îți aduci aminte ce nu ți-a ieșit, ce ai tratat foarte superficial și de data aceasta în 2021 să construiești, să fii mai matur, să fii mai serios în ceea ce faci.

Le-aș atrage atenția foarte mult și la zona de sănătate pentru că atunci când ai atât de multe planete în Casa Întâi e clar că tre să ai grijă de tine și fizic și emoțional și să evite totuși conflictele cu familia. Este singurul lucru de care le-aș atrage atenția. Să evite conflictele cu familia”, a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel