Horoscop Februarie 2021. Taurii trebuie să aibă mai multă încredere în ei și să riște mai mult

Data publicării:
Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Taur, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Taurii sau cei cu ascendent în Taur trebuie să își dorească mai mult de la ei și de la locul de muncă. Aceștia trebuie să riște pentru a câștiga și să aibă încredere în forțele proprii. Luna februarie, este pentru Tauri, luna schimbărilor pe plan profesional. 


„O stare importantă este aceea de a vă considera oameni de bază și de încredere la locul de muncă. Dacă voi nu vă considerați că sunteți cineva, că puteți ceva, că ajungeți undeva, nu o să vă considere nici ceilalți. Gândiți-vă că Luna Nouă și toate planetele se petrec foarte mult legat de Casa 1 - eu ca persoană și Casa 10 - cine vreau eu să devin. Și este foarte important luna aceasta, mai ales cât Marte mai este în sânul vostru în continuare este adevărat că face careuri cu toate planetele din Casa 10, să fiți mai puternici la locul de munca, să luați decizii, să riscați, ceea ce voi, știm, mai greu. Dar luna februarie e o lună foarte bună spre a vă împinge această stare de a risca la locul de muncă. Schimbați locul de muncă, cereți mai multe lucruri la locul de muncă, deci e foarte important acolo”, a spus astrologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel