Horoscop Februarie 2021- Scorpionii trebuie să pună piciorul în prag și să ia atitudine în fața familiei

Data actualizării: | Data publicării:
Scorpion, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Scorpion, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Pentru Scorpioni sau cei cu ascendentul în Scorpion, luna februarie este luna familiei. Aceștia trebuie să rezolve problemele și tensiunile din casă mai întâi. Trebuie să aibă curajul de a spune „Stop” și de a se impune în fața membrilor familiei. 


„O lună foarte importantă spre a decora casa, spre a schimba casa, spre a rezolva ceva prin casă și din perpectiva mea mai ales în jurul acelei luni noi dar și în jurul careului de pe 17 februarie discuțiile cu familia se vor duce altfel. Poate exista o rupere, poate exista o detensionare în același loc sau o detașare față de rudele care nu vă fac bine sau de ce nu, o acceptare a lor. Pentru că tot anul e foarte important să vă vindecați foarte mult relațiile cu familia și să le puneți limită și să le ziceți „până aici”. Ok, accept să mă suni să mă întrebi dacă am mâncat, dacă am rezolvat aia, dar mai mult de atât nu te mai las, e treaba mea ce fac, cu cine fac, ce cheltuiesc, cum cheltuiesc. Tu vorbești ce vrei să spui, eu vorbesc ce vreau să spun.


Și o să îmi spuneți ce o să faceți cei care nu mai aveți părinți. Gândiți-vă cum ați fi fost voi părinții voștri și permiteți-vă să fiți blânzi cu voi și să nu vă mai comportați cu voi așa cum s-au comportat cu voi părinții pentru că poate nu au avut alte posibilități în momentul ăla. Deci chiar dacă aveți părinți sau nu aveți părinți, încercați să puneți limite sănătoase față de membrii familiei. Casa este foarte importantă în februarie”, a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel