Horoscop Februarie 2021- Săgetătorii au nevoie de oameni care să îi ajute să fie stabili

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop, Săgetător, sursa unsplash/ autor Felipe Simo

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

În luna februarie, Săgetătorii sau cei cu ascendent în Săgetător trebuie să își ia un moment în care să respire. De asemenea, aceștia sunt foarte curioși și vor să experimenteze tot mai multe lucruri, însă nu o să ducă la bun sfârșit niciunul dintre ele. În această lună, Săgetătorii sau cei cu ascendent în Săgetător trebuie să stea pe lângă oameni care să îi ajute să fie mai stabili.

"Pentru Săgetători sau cei cu ascendent în Săgetător este o lună în care nu au timp să respire. În casa a treia vor fi foarte multe planete și o să vorbiți, o să comunicați, o să sunați, o să trimiteți mail-uri, o să vă plimbați, o să vreți să intrați în librării, o să vreți să citiți, vă cumpărați 15 cărți, nu o să citiți niciuna. Sunteți foarte curioși în luna februarie și ați vrea să testați tot felul de lucruri. Este o lună foarte agitată, dar să nu uităm că este și mercur retrograd și s-ar putea să vă luați bilete și să considerați că piesa de teatru este pe 28, dar de fapt este pe 29 și să vă duceți degeaba. Încercați să găsiți oameni cu care să discutați ca să aveți puțină stabilitate. Voi aveți nevoie de oameni care să vă ajute să fiți stabili. Dacă ar fi după voi, în luna februarie ați vrea să le faceți pe toate. Găsiți niște persoane care să vă ancoreze și să vă împingă să mai stați și pe acasă, să mai și munciți." , a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel