Horoscop Februarie 2021. Racii vor avea probleme cu BANII. Trebuie să fie mai atenți la cum își gestionează economiile

Data publicării:
Rac, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Rac, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Racii sau cei cu ascendent în Rac trebuie să aibă mai multă grijă la bani în luna februarie. Sectorul investițiilor este foarte important pentru raci luna aceasta, iar atenția lor trebuie să se îndrepte către rate, credite sau impozite. Racii ar trebui să fie atenți la cum își gestionează economiile. 


„E o lună în care trebuie să învețe să gestioneze foarte bine tot ce înseamnă bani, rate, credite, impozite, bani de la alții, bani din moșteniri, bani din discuții. Adică cresc ratele, cresc anumite sume pe care tre să le ofere, crește un contract undeva. Și e o lună de negociat permanent, dar este și o lună în care puteți beneficia de banii altora, fie că e vorba de o bancă, de o instituție financiară sau oamenii din jurul vostru. Adică chiar dacă aveți probleme, cu siguranță veți găsi soluții și mai ales data aceea de pe 11 februarie, e un moment în care să simțiți să faceți o nouă investiție destul de importantă. Pe de altă parte deși ei s-au supărat pe mine la Horoscopul 2021, să știți că este și o lună de regenerare, când le-am zis de cuvântul moarte mulți s-au speriat, am înțeles pe urmă despre ce este vorba. Poate că am fost mai brutală în discuții, dar este vorba despre o transformare interioară mult mai puternică și o nevoie din aceea de a accepta că aveți limite și că ceilalți au limite”, a spus astrologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel