Horoscop Februarie 2021- Peștii și cei cu ascendent în Pești, trebuie să renunțe la TRECUT

Data publicării:
Pești, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Pești, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Februarie este pentru Pești și pentru cei cu ascendentul în Pești, o lună foarte bună pentru dezvoltarea personală. Aceștia trebuie să lase trecutul în urmă, mai ales oamenii și situațiile care nu le făceau deloc bine și să se ocupe mai mult de propria persoană. Este posibil ca în luna februarie să aflați lucruri ascunse, care vă vor neliniști și vă vor enerva. Dar toate astea sunt spre binele vostru, deoarece Universul vă ajută să va debarasați de trecut. 


„E nevoie de odihnă, de somn, de relaxare, să aveți grijă de voi, să vă simțiți bine; e nevoie de vindecare, de renunțare la vicii, e nevoie să renunțați la situațiile toxice în care să mai trageți de oamenii care sunt în situații toxice sau sunteți cu oameni care mai sunt și în alte relații. Învățați luna aceasta să vă debarasați, pentru că aveți atât de multe planete în Casa 12, este o lună în care trebuie să învățați să renunțați și să nu mai fiți dependenți de toată lumea, mai ales dependenți de situații care nu vă fac bine. Pentru că dacă nu veți dori voi să faceți asta, universul vă va aduce niște situații în care să aflați niște lucruri ascunse și să vă supărați, pur și simplu să înnebuniți. Dar dacă faceți pași ușori să vă vindecați, să vă eliberați, să ziceți „stop până aici” veți vedea că poate să fie o lună foarte bună pentru dezvoltarea personală”, a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel