Horoscop, februarie 2021. Mihai Voropchievici: Cinci zodii își schimbă destinul

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop februarie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici avertizează că cinci zodii își vor schimba destinul luna viitoare.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cele cinci zodii care au o schimbare majora în luna februarie.

Berbec


”Prima zodie din zodiac e Berbecul, deschizătorul de drumuri. În luna februarie va trebui să ia o decizie foarte importantă. De fapt, primește niște influxuri din univers, și e pus în fața unei decizii foarte importante.”

Mai mult, numerologul avertizează berbecii că ar fi mai bine sp se sfătuiască cu cei din jur atunci când iau decizii.  ”E mai bine când ai mai multe păreri.”

De asemenea, Berbecii au șansa de a-și redescoperi identitatea în luna februarie 2021. Se vor confrunta cu stres, însă vor găsi o cale de a-și pune în valoare talentele. 

 


Gemeni


”Schimbările astea vor face din ei niște oameni total diferiți pentru că vor fi forțați să lase în spate toate obiceiurile nocive, toate lucrurile neplăcute pe care le făceau ei de obicei. Încercați să vă puneți în aplicare sau să câștigați experiență privind în jurul vostru”, a spus numerologul.

Fecioară


”Zodia Fecioarei patronează sănătatea și ce trebuie să facă? Să iasă mai mult afară,” sfătuiește Voropchievici.

Fecioarele vor face schimbări majore la capitolul stil de viață și, de asemenea, vor elimina din viața lor orice persoană nocivă care le trage în jos.

 

Vărsător

”Trebuie să evite toate persoanele negative la locul de muncă. Ei să pornească să facă curățenie și să se debaraseze de persoanele care le toacă mintea cu nimicuri. 
Ordonați-vă proiectele pe care trebuie să le realizați. E obligatoriu. Ordonați-vă tot ce aveți de făcut, pentru că altfel veți cădea la sfârșitul lunii extenuați” a continuat Voropchievici.

Vărsătorii au șansa de câștiguri considerabile în februarie, fapt care le-ar putea dubla averea. 

 

Pești


Peștii vor cunoaște alte laturi ale lor. Vor fi mai receptivi decât alte zodii la primirea unor mesaje de premoniție. De asemenea, vor explora mai mult lumea și vor avea șansa să cunoască oameni și situații care să îi transforme radical.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel