Horoscop Februarie 2021. Gemenii trebuie să scape de tot ce este toxic în viața lor

Data publicării:
Horoscop Gemeni, sursa pixabay/ autor Horst Winkler
Descriere foto: Horoscop Gemeni, sursa pixabay/ autor Horst Winkler

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Gemenii sau cei cu ascendent în Gemeni trebuie să elimine lucrurile negative din viața lor, dar și să învețe lucruri noi. Mai multe decât atât, luna februarie este luna în care Gemenii trebuie să ducă totul la alt nivel și să-și îmbunătățească viața.

"Aruncați ce nu mai este bun în viața voastră sau toxic. Cel mai important lucru în februarie 2021 este că aveți foarte multe planete în casa nouă. Asta înseamnă că setul vostru de valori, de principii trec prin tot felul de stări. Trebuie să vă raportați altfel la ce știți voi pentru că multe din lucrurile pe care le știați nu mai sunt de actualitate. Este adevărat că sunteți tot timpul în priză, vă adaptați, dar chiar și voi, câteodată, puteți fi învechiți. În luna februarie este important să începeți să învățați. Este o lună importantă unde trebuie să învățați, dar nu chestii mici, ci chestii poate chiar abstracte, dar care să vă ajute ulterior să vă îmbunătățiți viața.", a spus astrologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel