Horoscop Februarie 2021- Fecioara sau cei cu ascendent în Fecioară trebuie să învețe să fie mai blânzi

Data publicării:
Horoscop Fecioară, sursa pixabay/ autor Lena Helfinger
Descriere foto: Horoscop Fecioară, sursa pixabay/ autor Lena Helfinger

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Fecioara sau cei cu ascendent în Fecioară, în luna februarie o să aibă parte de multe rezultate. De asemenea, aceștia vor beneficia de lucruri care sunt pe placul lor, însă trebuie să aibă grijă să nu exagereze. Mai mult decât atât, în luna februarie Fecioara sau cei cu ascendent în Fecioară trebuie să îi ajute și pe cei din jurul lor.

"În luna februarie, Fecioara sau cei cu ascendent în Fecioară au foarte multe rezultate. Rezultatele nu trebuie să fie neapărat palpabile, dar au acea stare că oamenii apreciază, că oamenii văd, că simt. În februarie s-ar putea să bneficieze de lucruri care le plac, de proiecte care sunt pe placul lor. Pe de altă parte, poate să fie și o lună în care trebuie să învețe să aibă grijă de ei altfel și să nu mai exagereze. De obicei, aceștia mai fac câte o tulburare obsesiv-compulsivă cu curățenia, cu mâncarea, cu stilul de viață, dar în luna aceasta poate învață să fie mai blânzi. Trebuie să își dea seama că dacă trag prea mult, dacă exagerează, excesul nu le face bine. Este o lună în care trebuie să-i ajute și pe ceilalți care sunt mai slabi și mai neputincioși. Deci multă muncă pentru Fecioară.", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel