Horoscop Februarie 2021- Capricornii și cei cu ascendent în Capricorn trebuie să își dea valoare, chiar dacă vor face multe cheltuieli

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Capricorn, sursa unsplash / autor Claudio Schwarz | @purzlbaum
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop Capricorn, sursa unsplash / autor Claudio Schwarz | @purzlbaum

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

În luna februarie Capricornii și cei cu ascendent în Capricorn trebuie să își dea mai multă valoare și să cheltuiască banii și în favoarea lor, nu doar pe lucrurile uzuale. Mai mult decât atât, în această lună Capricornii sau cei cu ascendent în Capricorn trebuie să-și pună niște bani deoparte și să aibă mai multă grijă de valoarea personală.

"Capricornii sau cei cu ascendent în Capricorn vor câștiga mai mulți bani și chiar dacă nu o să câștige, o să gestioneze altfel situația financiară. Dacă primiți bani mai mulți, încercați să-i puneți bine, încercați să economisiți altfel. În momentul în care primiți salariul, plătiți-vă înainte pe voi, adică puneți-vă niște bani deoparte, înainte de a plăti rate, facturi. Este important să vedeți banii altfel, să vă dați valoare în luna aceasta. Pot să fie și cheltuieli și m-aș bucura să fie cheltuieli spre bucuria voastră. Știm că sunteți practici și pragmatici și nu vă aruncați atât de mult spre zona aceasta aiurită din punct de vedere economic, financiar. În luna aceasta permiteți-vă să cheltuiți și să vă bucurați pentru că atunci când avem această lună în Casa a doua este vorba și de valoarea personală, care ține foarte mult de ceea ce avem. Dați-vă valoare altfel în luna februarie, chiar dacă veți simți că faceți foarte multe cheltuieli.", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel