Horoscop Februarie 2021. Berbecii au planuri mari și vor să înceapă lucruri noi

Data actualizării: | Data publicării:
Berbec, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Berbec, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

„Berbecii vor să înceapă lucruri și vor avea impresia că ceilalți li se opun, sau că ceilalți nu sunt de acord, sau că ceilalți le dau alte sfaturi, dar nu. Momentul în care vreți să începeți lucruri noi în februarie și aveți acest „să fac, să mă duc, să dreg” și alții vă spun lucruri, nu e vorba de ei, este vorba doar despre voi pentru că dacă voi nu sunteți siguri pe ceea ce vreți să faceți este absolut normal că ceilalți vă vor influența extraordinar de mult. Dar atenție luna februarie nu este luna în care să evitați pentru că aveți în casa 11 Lună Nouă, de pe 11 februarie se petrece în casa 11 a celorlalți. Și voi când vreți să faceți ceva gandiți-vă să faceți și pentru ceilalți și când vreți să faceți ceva gândiți-vă să îi ascultați și pe ceilalți și ascultându-i s-ar putea să vă îmbunătățiți proiectul pe care vreți să îl faceți. Și bineînțeles e o lună foarte bună pentru prietenii și o lună mai puțin bună pentru cheltuieli”, a spus astrologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

Iată ce ne rezervă astrele pentru luna februarie!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience