HOROSCOP februarie 2021. Avertismentul astrologului: "FIȚI MAI VIGILENȚI"

Daniela Simulescu, sursa facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa facebook

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne așteaptă în luna februarie.

Luna februarie nu o să fie chiar o lună a iubirii, ci mai de grabă o lună a trezirii din relațiile pe care le avem sau din felul în care am iubit până acum.

"Luna februarie nu o să fie chiar o lună a iubirii, deoarece aspectele pe care le face Venus nu sunt cele mai prielnice pentru afecțiune, atașament, ci mai de grabă pentru o trezire: o trezire din relațiile pe care le avem, o trezire din modul în care am știut să iubim până acum sau modul în care ne-am dorit să fim iubiți. Dacă e să ne gândim la februarie ca fiind zodia iubirii, nu vă mai gândiți la acest lucru" a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

De asemenea, în luna februarie vor apărea multe evenimente de care trebuie să ținem cont și să fim vigilenți.

"În februarie vom avea primul careu Saturn-Uranus, aspectul definitoriu al anului 2021. Acest careu se va mai petrece de două ori anul acesta, dar este aspectul protagonist al lunii. În jurul acestui aspect se vor întâmpla și celelalte(..)  Toată luna va fi retrograd, însă nu aceasta este problema. Problema este că se află pe lângă Jupiter și Saturn și va face o conjuncție cu Soarele pe 8 februarie, deci mare grijă acolo, pentru că atunci când Mercur retrograd va face conjuncție cu Soarele, acolo apar foarte multe evenimente: blocaje, întârzieri, se strică lucrurile prin casă. În perioada aceasta cu Mercur retrograd, mai ales începând cu 8 februarie până pe 21, v-aș atrage atenția să fiți mai vigilenți, să fiți mult mai atenți ce cumpărați, ce semnați.(...) Conjucția lui Mercur retrograd cu Venus ne face să ne căutăm foști iubiți, ne face să le scriem, să le dăm mesaje. Vom dori să mai discutăm cu cei pe care i-am iubit altădată.", a mai adăugat astrologul Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astrele în luna februarieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 ian 2021, 18:02 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience