Horoscop Februarie 2021- Balanța sau cei cu ascendent în Balanță trebuie să se pună pe picioare din toate punctele de vedere

Data publicării:
Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de
EXCLUSIV
Descriere foto: Balanță, sursa pixabay/ autor DarkmoonArt_de

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

Pentru Balanță sau cei cu ascendent în Balanță luna februarie este o lună a schimbărilor în care aceștia trebuie să se pună pe picioare. Mai mult decât atât, în această lună vor pune accent pe tot ce este legat de copii.

Balanța sau cei cu ascendent în Balanță trebuie să învețe să se iubească și să accepte faptul că uneori sunt foarte sensibili.

"Este o lună de răsfăț, de egoism, o lună în care trebuie să se pună pe picioare din toate punctele de vedere. Este o lună în care pot să facă și foarte multe cheltuieli și în care decid să se îmbrace altfel, să se poarte diferit. Această lună nouă se petrece în casa a cincea de pe 11 februarie. Poate mulți își vor dori copii, poate mulți vor petrece mai mul timp cu copilul sau vor fi mai atenți la copii. În orice caz, zona copiilor este foarte importantă și veți avea o disponibilitate mult mai mare de a discuta despre acest lucru. Casa a cincea este și casa iubirii, dar iubirea nu vine de la o vizită la spa, unghiuțe făcute sau să bem ceva bun, ci înseamnă acceptare, să vă dați seama că aveți o dependență față de celelalte persoane, să vă dați seama de limitele pe care le aveți. Este o lună în care vă puteți iubi. Iubirea nu înseamnă ce credem noi, clișeul acela, ci iubirea să stați cu voi, să plângeți până nu mai puteți, să vă permiteți să plângeți și să acceptați că sunteți și voi niște ființe foarte sensibile", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel