Horoscop. Eveniment crucial pe 13 martie: Va umple de bani aceste 3 zodii

Data publicării:
Sursa unsplash/ autor Sharon McCutcheon
Descriere foto: Sursa unsplash/ autor Sharon McCutcheon

Eveniment astral foarte important pe 13 martie și care va aduce bani și prosperitate pentru 3 zodii. Care dintre semnele zodiacale va reuși să se îmbogățească la sfârșitul lunii martie?

În câteva zile, în dimineața zilei de 13 martie, va avea loc o Lună Nouă. Satelitul Pământului se va întoarce către Pământ cu partea sa neluminată și va fi practic invizibil. Nu va fi un moment ușor, dar va aduce noroc unora iar unele zodii se vor îmbogăți la sfârșitul acestei luni.

Există puțini astfel de aleși ai sorții. Norocoși sunt doar cei care s-au născut sub cele trei semne ale cercului zodiacal.

Potrivit astrelor Taurul va fi primul afectat. Eficiența îi va ajuta să obțină o poziție mai înaltă la locul de muncă și, în consecință, un nou salariu semnificativ. Datorită acestui venit, cei născuți în perioada 21 aprilie - 20 mai vor dobândi o mulțime de lucruri utile. În plus, dorința lor secretă îndelungată se va împlini.

Horoscop. Eveniment crucial pe 13 martie: Va umple de bani aceste 3 zodii

De asemenea, norocul se va transforma în fața Scorpionilor. Reprezentanții acestei zodii, folosindu-și abilitățile creative, vor putea pune în aplicare noi idei care le vor aduce nu numai un mare succes, ci și venituri uriașe.

Vărsătorul va fi, de asemenea, norocos, și nici  nu va avea nevoie de creștere în carieră pentru acest lucru. Mulți vor fi interesați de proiectele pe care le-au început, ceea ce îi va face pe cei născuți sub acest semn foarte bogați - banii se vor lipi literalmente de ei de peste tot, potrivit știridiaspora.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel