Horoscop. Echinocțiul de primăvară, semnificație puternică pentru zodii: 20 martie, ziua în care viața se schimbă complet

Data publicării:
Echinocțiu de primăvară, sursa pixabay/ autor Denise Husted
Descriere foto: Echinocțiu de primăvară, sursa pixabay/ autor Denise Husted

Pe 20 martie 2021 este ziua echinocțiului de primăvară. Soarele se mută în constelația Berbec și primăvara începe oficial în emisfera nordică. Fenomenul are însă o puternică încărcătură și pentru fiecare zodie a horoscopului și va aduce schimbări pentru toate cele 12 semne.

Ora exactă a echinocțiului de primăvară din 20 martie 2021 va fi 11.37 (ora României). În după-amiaza zilei de 20 martie 2021, va veni echinocțiul de primăvară. Soarele, deplasându-se de-a lungul eclipticii, traversează în acest moment ecuatorul ceresc și trece de la emisfera sudică a sferei cerești la cea nordică. Din acel moment vine toamna în emisfera sudică.

Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec. Vine timpul acțiunii decisive, când schimbarea dinamică a evenimentelor ne va obliga să accelerăm ritmul, tocmai în acest moment trebuie să fii conducătorul suveran al destinului tău, o personalitate cu majusculă și să mergi cu încredere către obiectivele tale.

Din 21 martie, Venus intră și el în Berbec. Cursul afacerilor este intensificat, atât în ​​muncă, cât și în dragoste. Acum nu este momentul să stăm liniștiți și să visăm, așa cum a fost în prima și a doua decadă a lunii, când Peștii au domnit în ceruri. Este timpul să îți faci visele să devină realitate.

Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021

 

Echinocțiul de primăvară este unul dintre fenomenele naturale unice, a cărui esență este că, în momentul apariției sale, centrul Soarelui, în mișcarea sa vizibilă de-a lungul eclipticii, traversează ecuatorul ceresc. Mai simplu spus, în acest moment, ziua este aproape egală cu noaptea.

Astronomic, echinocțiul de primăvară se caracterizează prin aceeași lungime a zilei și a nopții. Această zi este considerată ziua începutul primăverii în emisfera nordică (în sud, dimpotrivă, toamna începe în acest moment). Cu alte cuvinte, în ziua echinocțiului de primăvară, Pământul depășește exact un sfert de an, parcurgându-se pe orbita sa. Din această cauză, ambele emisfere sunt iluminate în mod egal de Soare, potrivit stiridiaspora.ro

Horoscop. Echinocțiul de primăvară, semnificație pentru fiecare zodie

 


- BERBEC (21.III - 20.IV)

Potențialul tău de viață tinde să scadă. O promisiune neprevăzută vă poate complica viața personală, vizitele și călătoriile nu vor aduce rezultate vizibile. Încercați să întoarceți lucrurile, astfel încât criza să se transforme fără probleme în începutul unei noi afaceri. Este mai bine să te odihnești cu familia sau singur.


- TAUR  (21.IV - 21.V)

Începutul săptămânii promite să aibă succes, dar astrele v[ sfătuiesc să nu grăbiți lucrurile. Începeți orice afacere numai după ce ați cântărit cu atenție toate consecințele. Energia vieții tale se află într-o stare instabilă. Nu este recomandat să extindeți domeniul de activitate, să faceți lucruri noi sau să dați sfaturi. Nu căuta noi căi. Urmați vechile căi deja parcurse. Refuză să lucrezi în echipă. În aceast zi, activitatea individuală este de preferat pentru dvs.


- GEMENI (22.V-21.VI)

Energia vieții tale se află într-o stare instabilă. Nu este de dorit extinderea domeniului de activitate, efectuarea de lucruri noi sau oferirea de sfaturi. Astrele nu recomandă activități noi în domeniul profesional. Norocul se poate îndepărta de tine, deci este mai bine să termini afacerea începută anterior.

Evitați judecățile și declarațiile dure pe care le veți regreta ulterior. Stelele nu vă sfătuiesc să vă bazați pe succes în relațiile amoroase. Este posibil ca relațiile dintre parteneri să se agraveze, să apară nemulțumiri vechi, să apară probleme, reproșuri, gelozie.


- RAC (22.VI-22.VII)

Ziua va fi destul de propice. După ce ați calculat și analizat toate opțiunile, veți putea continua cu implementarea planurilor prezentate. Extindeți-vă afacerea sau faceți o descoperire cu privire la o problemă veche. O abordare non-standard a afacerilor și noutatea gândirii vă vor ajuta. Munca individuală este preferabilă pentru dvs. muncii în echipă.


- LEU (23.VII-23.VIII)

Începutul săptămânii se caracterizează printr-o scădere a potențialului de viață. Problemele nerezolvate din viața personală sau angajamentele anterioare vor necesita rezolvare imediată. Este mai bine să te odihnești alături de familie sau singur.


- FECIOARĂ (24.VIII - 23.IX)

Perioadă nefavorabilă. Potențialul tău de viață tinde să scadă. Ar trebui să evitați să fiți activ în afaceri, să luați sau să dați sfaturi. Este probabil să existe erori în acte, dificultăți în studiu și predare. Angajații din sectorul public ar trebui să fie deosebit de atenți: norocul se poate îndepărta de tine în orice moment.


- BALANȚĂ (24.IX-23.X)

Zi pasivă. Nu este recomandat să fiți activ în domeniul profesional de activitate: extinderea contactelor, începerea unei noi afaceri, deoarece norocul vă poate părăsi oricând. Abțineți-vă de la recomandări și sfaturi: multe dintre ele se vor dovedi iluzorii și ireale.

În relațiile dintre oameni apropiați, reproșurile, gelozia sunt posibile. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații Balanță. Femeile pot prezenta stare generală de rău sau oboseală.


- SCORPION (24.X - 22.XI)

O zi periculoasă. În prima jumătate a zilei, este posibilă exacerbarea bolilor cronice, a leziunilor, a accidentelor. Respectarea tuturor măsurilor de siguranță vă va ajuta să scăpați de probleme. Situațiile de conflict pot fi evitate cu discernământ și înțelepciune.

Petreceți după-amiaza cu cei apropiați din familie. Pur și simplu este necesar să faceți acest lucru - începeți să vă îndepărtați de familie.


- SĂGETĂTOR (3.XI - 21.XII)

În această zi nu se recomandă extinderea domeniului de activitate, căutarea de noi surse de venit, efectuarea de lucruri noi sau oferirea de sfaturi. Norocul vă poate întoarce spatele în orice moment: planurile nu se vor împlini, angajamentele vor eșua, participarea prietenoasă se va transforma în dușmănie. Evitați judecățile și declarațiile dure pe care le veți regreta ulterior.

 

- CAPRICORN  (22.XII - 20.I)

Perioadă nefavorabilă. Potențialul tău de viață tinde să scadă. Tentații, greșelile în acte, dificultățile de studiu și predare sunt probabile. Dacă este posibil, reduceți comunicarea cu oamenii din jur - posibil o influență negativă sau provocare. Visul din noaptea precedentă va fi profetic în timp de o lună.

 

- VĂRSĂTOR  (21.I - 19.II)

Potențialul de viață este la cel mai înalt punct. Dă dovadă de inițiativă și, în niciun caz, nu întoarce spatele. Profită de fiecare ocazie pentru a-ți consolida poziția. După-amiaza, sensibilitatea emoțională poate provoca neînțelegeri și discuții cu cei dragi.

 

- PEȘTI  (20.II - 20.III)

Ziua simbolizează victoria asupra sinelui, realizarea obiectivelor stabilite. Toate activitățile din această zi vor fi cumva legate de finanțe: va trebui să plătiți din nou sau să faceți datorii din nou, să căutați noi câștiguri, să ajutați rudele apropiate, să faceți donații. Peștii afectați trebuie să depună toate eforturile pentru a combate ispitele și tentațiile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel