Horoscop, duminică, 9 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 9 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Ce te interesează să înveți în acest an? Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de aventură și credințe și este un moment minunat pentru a începe să te scufunzi în subiecte spirituale, să studiezi noi idei sau teorii despre viață.  Preferi ficțiunea? De ce să nu te pui la curent cu filmele pe care le-ai ratat și să petreci un weekend acasă, în siguranță, urmărind seriale cu un prieten sau cu familia ta.

 

Taur

Când a fost ultima dată când ați făcut o evaluare amănunțită a ceea ce aveți? Dacă plănuiți să faceți schimbări importante, nu vreți să știți?  Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al resurselor comune, iar existența unei liste poate fi utilă atunci când trebuie să negociezi contracte în care intră în joc bunuri sau când planifici viitorul cu un potențial partener, mai ales dacă în acest an lucrezi la un contract prenupțial înainte de a te căsători.

 

Gemeni

Gândește-te la viitor, Gemeni. Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de angajament. A lua decizia de a fi alături de cineva sau de a accepta un loc de muncă care îți place cu adevărat este o schimbare uriașă. Va trebui să te asiguri că te pregătești mental și că depui munca necesară pentru a începe în forță.

 

Rac

Îți asumi mai multe responsabilități decât este necesar? Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul îndatoririlor tale zilnice. Săgetătorul este despre libertate, distracție și independență.  Poate că este timpul să tai câteva elemente de pe lista ta și să te concentrezi doar pe ceea ce este necesar. Nu te îngropa cu muncă inutilă. Țintește să faci lucruri care îți aduc fericire și îți fac viața să avanseze.

 

Leu

Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de creativitate, ceea ce face ca această zi să fie una excelentă pentru a vedea talente artistice de toate formele, de la muzică la pictură și chiar actorie care poate fi urmărită la televizor, musicaluri sau filme independente.

 

Fecioară

Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de casă și familie. Chiar dacă energia Săgetătorului nu este întotdeauna dispusă să se lase legată de un loc sau de o persoană anume, acesta este un moment minunat pentru a ieși din propria energie pământeană și a explora. Poate că o excursie în familie este în ordine în curând și tu ești persoana perfectă pentru a iniția ideea.

 

Balanță

Sinceritatea și îndrăzneala sunt două cuvinte folosite pentru a descrie personalitatea și stilul unui Săgetător, așa că atunci când Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de comunicare, este posibil să simți nevoia de a fi clar și mai mult decât sincer cu ceilalți. Acest lucru ar putea fi o ușurare binevenită pentru tine, chiar dacă trece linia de "nu e frumos" în cartea ta.

 

Scorpion

 Săptămâna aceasta este perfectă pentru cumpărături la reduceri. Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al banilor. Și, dacă pur și simplu vă place un chilipir sau să găsiți obiecte de colecție cu o istorie profundă, aceasta este energia perfectă pentru a face acest lucru.

 

Segetător

Sunteți deja entuziasmat de ideea de a avea un nou început și nimic nu este mai fidel naturii dvs. decât să lăsați trecutul în urmă și să vă croiți un viitor fericit.
Marte se află în semnul tău zodiacal și în sectorul tău de identitate, așa că aceasta poate fi o modalitate de a înlocui amintirile negative din 2021 și de a începe să le înlocuiești cu unele mai bune acum și în viitor.

 

Capricorn

Nu mai stați în preajma oamenilor despre care știți că nu sunt buni pentru voi.  Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar adevărul este că știi deja cine și ce sunt aceste lucruri. Și, dacă ai avut vreodată nevoie de un imbold pentru a te despărți de obiceiuri sau de energii toxice, acum este un moment excelent pentru a face acest lucru.

 

Vărsător

Următoarele zile sunt o perioadă interesantă pentru tine pentru a explora oportunitățile sociale și a te distra.   Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al prieteniilor. Planifică o seară de cină cu cel mai bun prieten sau încearcă să vezi ce se întâmplă cu cunoștințele tale, doar pentru a ține legătura.

 

Pești

Te-ai săturat de poziția ta actuală și vrei să faci o schimbare? Ce alte opțiuni aveți la dispoziție? Marte se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de carieră și statut social, iar de la pandemie încoace, ai la dispoziție mai multe resurse decât înainte. Acesta este un moment excelent pentru a explora care sunt acestea și cum să le folosești pentru a avansa în propria ta carieră.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel