Horoscop, duminică, 9 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni speciale pentru ziua de Florii

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 9 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

BERBEC

E animaţie la voi, chef de viaţă, poate serbaţi o zi de naştere, de nume, se întâmplă ceva care să vă dea o stare de spirit cât se poate de bună.Apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi să vă pliaţi pe felul de a fi al acestei persoane.

 TAUR

Prieteni mai vechi, mai noi, vă caută ca să desfăşuraţi diverse activităţi, care să vă remonteze, să vă pună creativitatea în mişcare, să vă dezmorţiţi.O să vă încânte invitaţia la o sindrofie, sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme, şi o să vă bucuraţi.

 GEMENI

Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să vă completaţi frumos, sufleteşte, şi să construiţi o relaţie solidă, să deveniţi un cuplu pe viaţă.E un grup care vrea să vă ia pe sus într-o excursie de-o zi, şi poate fi un cadou excelent.

 RAC

O să aveţi nişte iniţiative de toată lauda şi o să adunaţi în jurul vostru nişte oameni cu care o să vă simţiţi în elementul vostru, că aveţi scopuri comune.O să ieşiţi la rampă cu ceva care să atragă atenţia unui segment interesant de produse pe care le propuneţi, şi de aici o să vină succesul.

 LEU

O să vă invite cineva în excursie şi n-o să ziceţi nu, decât dacă v-aţi programat deja invitaţii la o zi onomastică, sau o fi altceva, obligatoriu, de făcut.O să daţi zor să vă echipaţi rapid dacă vreţi s-o porniţi la drum, o fi un dus-întors.

 FECIOARĂ

Vă întoarceţi buzunarele pe dos ca să luaţi un cadou, să aveţi de drum dacă vă duceţi la o zi de naştere, de nume, că vreţi să fiţi şi voi de faţă la acel moment festiv.Se poate să treacă pe la voi cineva care vine de departe şi o să alocaţi şi voi câteva ore ca să vă plimbaţi împreună, ieşiţi la masă.

 BALANŢĂ

E lume dornică să vă revadă, poate e cineva care şi-a pus mari speranţe în relaţia pe care aţi putea-o construi, că se doreşte acest lucru, de ambele părţi.La un party, undeva, o să vă curteze un angajator care vă provoacă la o experienţă profesională, care v-ar aduce bani şi vizibilitate.

SCORPION

O să fiţi mai sociabili, că o să daţi de oameni drăguţi, şi poate va fi o bună colaborare atât în plan personal, cât şi profesional, dacă o să lucraţi împreună.Se pare că n-o să simţiţi la buzunar dacă o să luaţi şi nişte cadouri şi produse alimentare, că o să aveţi musafiri.

 SĂGETĂTOR

Se observă un confort afectiv, v-o fi venit inima la loc după nişte furtuni sentimentale, şi o să fiţi mult mai receptiv la problemele partenerului de cuplu.Poate o să le întindeți o mână de ajutor unor rude, care şi-ar dori să vă vedeţi mai des şi acum tot sunt sărbători!

CAPRICORN

Poate vă duceţi într-o vizită şi o să puteţi remarca acolo pe cineva care vă poate însoţi în viaţă, că are toate acele calităţi care v-ar completa pe voi şi aţi fi compatibili.Poate le pregătiţi celor mici un mini party, cu surprize, o bătaie cu flori, aşa de Florii.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vă întâlniţi cu grupul şi să vă duceţi într-o excursie, poate fi şi în ţara vecină, ca să fie ceva diferit, şi să vă întoarceţi cu gânduri pozitivePoate-i chemaţi la masă pe prieteni, pe rude, că sunt Floriile, dezlegare la pește, şi mai puneţi ţara la cale, în stilul vostru.

 PEŞTI

O să vă daţi întâlnire cu rude şi cu prieteni ca să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, poate fi ziua voastră de nume şi să fie o atmosferă foarte plăcută.Se poate să vă treziţi cu rudele apropiate, fraţi, surori, nepoţi, care vor să vă bucuraţi de această zi de sărbătoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel