Horoscop, duminică, 7 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: duminică, 7 noiembrie 2021.

1. Berbec

Sunt lucruri pe care le iubești și pe care le urăști la locul de muncă. Luna în Capricorn îți întărește sectorul carierei și al reputației, iar acest lucru ar putea indica faptul că ești în poziția de a muta munții din loc. Poate că este o exagerare să anunți cât de mult îți displace nivelul de salarizare sau modul în care sunt tratați oamenii la locul de muncă. Îți dorești beneficii mai bune și o opțiune de muncă flexibilă, dar se pare că nimeni nu te ascultă și că forța de muncă nu este atât de progresistă pe cât pretinde. Fii curajos! Nu există niciun motiv să rămâi apatic sau să crezi că așa stau lucrurile. Folosește un pic din influența ta pentru a face o schimbare. Nu știi niciodată până nu încerci.

 

2. Taur

Nimeni nu iubește o provocare mai mult decât tine, pentru că odată ce ai decis să faci lucrurile să se miște într-o anumită direcție, se întâmplă. Dar ceea ce iubești mai mult decât orice altceva este o carte bună sau, mai bine zis, un film bazat pe cartea pe care tocmai ai citit-o. Duminica aceasta, s-ar putea să fii gata să te uiți la ceva despre care ai tot auzit. Îți place când mintea ta este provocată să crească și să dobândească noi cunoștințe despre viață și lume.

 

3. Gemeni

Luna care se mută din sectorul angajamentului în cel al secretelor te face să te gândești la ceea ce trebuie să știi despre partenerul tău. Vă place să fiți cea care trebuie să scoată lucrurile la iveală. Astăzi, s-ar putea să ai parte de o mare dezvăluire venită de nicăieri, pentru toată lumea va părea o surpriză, dar pentru tine, latura ta intuitivă se aștepta la asta.

 

4. Rac

În ciuda tuturor obstacolelor cu care te confrunți, poți să rămâi ferm în hotărârea ta de a rămâne angajat și fixat pe țintirea problemei, nu pe partenerul tău. S-ar putea să te simți fără speranță uneori, dar asta vine cu teritoriul iubirii. Trebuie să rămâi puternic și să îți ții fruntea sus, chiar dacă din când în când îți vine să te ascunzi departe de lume.

 

5. Leu

Viața de familie este un pic agitată în aceste zile și nu prea ai ce să faci decât să aștepți să vezi cum evoluează lucrurile. În familie are loc multă energie emoțională care are conexiuni karmice, așa că o mare parte din ceea ce vezi trebuie să iasă la suprafață pentru a se vindeca - nu doar pentru tine, ci pentru toți cei care au intrat în viața ta, care au o legătură sufletească cu tine într-un fel sau altul.

 

6. Fecioară

Nu este ușor să spui ceea ce trebuie să spui fără să te simți prins în emoții astăzi și este și mai greu să păstrezi lucrurile în perspectivă. Cu Marte în conjuncție cu Mercur în sectorul tău de comunicare, furia și frustrarea ta pentru toate lucrurile pe care le-ai lăsat nespuse au atins în sfârșit o notă înaltă. Ar putea fi vorba  de treburile lăsate nefăcute de alții.  Ai tendința de a ține lucrurile pentru tine și de a face ceea ce trebuie făcut fără să ceri ajutor. Și, acest lucru este ceea ce a dus la o parte din problemă, care se poate schimba odată ce te calmezi și nu mai iei totul personal.

 

7. Balanță

În sfârșit, o șansă de a respira, acum că Venus se află în semnul zodiacal al Capricornului, există un sentiment de stabilitate, de structură și un ritm pe care ți-l doreai de ceva vreme. Aveți o fereastră de oportunitate pentru a face unele lucruri care vă pot aduce mai mulți bani. Cu Marte în Scorpion, ești cât se poate de intens și te concentrezi  pentru a termina tot ceea ce trebuie să realizezi, astfel încât să te poți bucura de puțină odihnă și relaxare mai târziu.

 

8. Scorpion

Anotimpul tău aduce cu el o mulțime de schimbări, iar acum că Venus a intrat în Capricorn, aducând în atenție contractele, comunicarea și informațiile. Acesta este primul weekend în care Mercur se află în semnul tău zodiacal, există mai multe lucruri pe care trebuie să le aștepți cu nerăbdare, poate implicând un contract sau o decizie personală care implică o șansă pe care trebuie să o faci legată de sănătatea ta fizică.

 

9. Segetător

Luna în Capricorn este ca un semnal de alarmă în ceea ce privește prioritățile vieții, iar dacă ai cheltuit prea mult, este timpul să reduci din cheltuieli sau să te decizi pentru o activitate secundară. Luna în conjuncție cu Venus în Capricorn poate aduce o soluție rapidă la orice problemă bănească. 

 

10. Capricorn

Luna în semnul tău aduce o oportunitate pentru tine de a face o schimbare, iar când vorbește cu Pluton în Capricorn, așteaptă-te să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci.

 

11. Vărsător

Schimbările îți pot îndrepta viața într-o direcție în care nu te așteptai să se întâmple prea curând. Acest lucru poate fi resimțit ca un inconvenient, deoarece ajustările la programul de lucru pot crea, de asemenea, necesitatea de a face adaptări semnificative ale rutinei pentru familia dumneavoastră. Acest lucru poate părea că totul este greșit și fără sens, dar rezistă. 

 

12. Pești

Atunci când Pluton în Capricorn vorbește cu planeta ta guvernatoare, Neptun în semnul tău, îți poate oferi ceva ce ai sperat întotdeauna să găsești în cadrul unei prietenii. . Trebuie să-ți urmezi instinctele și să crezi în visele tale. Stai liniștit și vezi cum ceea ce îți dorești va prinde viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel