Horoscop, duminică, 6 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Este o perioadă extraordinară pentru prietenie, Berbec, și sunt atât de multe lucruri care te pot motiva și te pot ajuta să te simți puternic atunci când Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a rețelelor. Acesta este un moment minunat pentru a te pregăti pentru o perioadă atât productivă, cât și orientată spre creștere în viața ta socială.  Alătură-te unui grup social și gândește-te cum să te implici un pic mai mult pe platformele unde poți întâlni oameni cu aceeași mentalitate care se bucură și ei să îi ajute pe alții.

Taur

Totul este o afacere în această lună, când Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a carierei și a statutului social. Veți dori să vă concentrați o parte din atenție spre a schimba lucrurile într-un mod care să îmbunătățească performanța. Ce ai permis să fie pus pe plan secundar pentru a te ocupa de prioritățile tale? Încercați o nouă tehnologie care vă va ajuta să economisiți timp și bani în această lună, dacă vedeți ceva ce vă place și vă simțiți bine să faceți.

Gemeni

Poate că ați dori să călătoriți sau să studiați în străinătate. Poate sunteți interesat să studiați un curs oferit de o facultate oferită de o țară străină sau doriți să studiați sub îndrumarea unui YouTuber sau a unei persoane cunoscute pe care o respectați cu o perspectivă unică și o personalitate diplomatică.  Cu Marte intrând în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a educației, toate aceste lucruri pot fi minunate pentru tine de încercat și s-ar putea chiar să ți se pară distractiv să le urmezi. Fă câteva cercetări pentru a vedea care sunt cerințele. Nu se știe niciodată... anul acesta poți să-ți îndeplinești unul dintre visele de-o viață, acela de a obține un certificat sau o diplomă prestigioasă.

Rac

Poți simți o oportunitate atunci când se ivește, iar când Marte intră în zodia Vărsător, casa ta solară a resurselor comune, s-ar putea să ți se prezinte câteva în același timp. Desigur, acest lucru poate fi atât interesant, cât și copleșitor. Dar, nu vei dori să muști mai mult decât poți mesteca, Rac. Evaluează cu atenție ceea ce vrei să realizezi, astfel încât să știi ce ar trebui să ceri atunci când vei avea ocazia.

Leu

După o perioadă de acalmie sau lipsă de pasiune cu partenerul de cuplu, vei fi gata să aduci o nouă viață în relația ta. Acesta este sentimentul apăsător pe care îl poți avea atunci când Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a angajamentului, iar acest lucru te poate face să te simți susținut și optimist cu privire la potențialul viitorului tău. Este posibil să decideți că vreți să încercați lucruri noi și sperați să vă implicați mai mult cu prietenii și familia ca și cuplu.

Fecioară

Viața se poate simți un pic mai solicitantă atunci când Marte se află în a șasea ta casă. Astăzi, Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul îndatoririlor și rutinelor tale zilnice. Așadar, fii proactiv cu partenerul tău și spune-i cum te simți. Poate că sunteți copleșit sau simțiți că vor fi câteva săptămâni încărcate pentru voi. Anunță-i, astfel încât să știe că anticipezi că ai nevoie de mai mult spațiu pentru a te ocupa de muncă sau de sarcini care îți cer toată atenția. Pentru a le oferi ceva care să îi facă să aștepte cu nerăbdare, planificați un eveniment special de sărbătoare doar pentru voi doi, odată ce faza agitată a vieții se va încheia.

Balanță

Este atât de frumos să ai dorința de a te juca și de a face lucruri distractive cu partenerul tău. Acum, că Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a creativității și a romantismului, o parte din tine s-ar putea să se simtă larg deschisă pentru afecțiune, pentru momente dulci și pentru a promova amintiri sentimentale, semnificative.Următoarele săptămâni pot fi atât de uimitoare pentru tine, Balanță, în care nu vei dori să ratezi să încerci lucruri noi, cum ar fi să mergi la film sau să ieși la plimbare pe faleză. S-ar putea chiar să vă decideți să vizitați orașul pentru a vedea un spectacol sau pentru a privi oamenii în timp ce vă bucurați de o cină romantică.

Scorpion

Familiile care au multă dragoste între ele se pot simți, de asemenea, un pic certate atunci când există opinii puternice și idei mari. Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a căminului, și poți simți munca ce trebuie făcută pentru a aduce echilibru în dinamică. Poate că vă veți simți mai confortabil să observați de pe margine în loc să vă inserați opiniile chiar acum. S-ar putea să vă fie mai ușor să împărtășiți ceea ce observați mai târziu, atunci când vi se va cere.

Segetător

Rapid și la obiect, așa funcționează lucrurile când Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a comunicării. S-ar putea să constați că nerăbdarea ta crește când vine vorba de povești lungi sau să simți că ai atât de multe de făcut și nu ai suficient timp pentru a te împotmoli în detalii. 
Acesta este un moment excelent pentru a începe să te uiți unde ai cea mai mare creștere pentru investiția ta de timp. Doar că, orice ai face, încearcă să nu fii prea abrupt cu sinceritatea și sfaturile tale. S-ar putea să descoperi că funcționează mai bine pentru tine să împărtășești cu o notă de bunătate în orice moment.

Capricorn

Ceea ce câștigi poate ieși rapid din buzunarul tău după ce Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a banilor. Pot apărea facturi. Și cheltuielile se pot acumula cu ușurință. Așadar, înainte de a cumpăra ceva fără să ții cont de buget sau chiar de sănătatea ta mentală în momentul în care treci pe la casă în timpul unei achiziții, asigură-te că ești sigur că un obiect trebuie cumpărat și că nu cedezi la terapia de retail.

Vărsător

Începând de astăzi, totul se rezumă la tine. Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a identității și a dezvoltării personale. Acesta este un moment minunat pentru a stabili câteva obiective importante și a lucra la ele. Vei avea impulsul și rezistența necesare pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Așadar, țintește sus și nu-ți fie teamă să îți lași ambiția sau visele să devină realitate.

Pești

Chiar dacă nu ești o persoană care să se enerveze ușor sau să simtă că trebuie să țină garda sus, poate fi greu să nu simți că ai putea fi înjunghiat pe la spate de un prieten fals. Marte intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a dușmanilor ascunși. Și, acesta este momentul în care oamenii despre care credeai că sunt alături de tine încep să iasă la iveală și să își arate adevărata față. Ține ochii deschiși și fii atent la persoanele care par să profite de cele mai bune intenții ale tale, potrivit yourtango.com

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel