Horoscop, duminică, 6 iunie 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

Horoscop. Opoziția dintre Marte din Rac și Pluto din Capricorn poate crea destule animozități chiar și între persoanele cele mai pașnice.

Berbec

Astrele îți recomandă să nu pui la suflet ceea ce îți zice familia. Preferabil ar fi să nu iei decizii pe moment. Cu răbdare, îți vei da seama că nu are rost.

 

Taur

Partenerul se inflamează repede și va reacționa într-un mode neplăcut. S-ar putea să folosească unele cuvinte mai dure. Îi va trece.

 

Gemeni

Da, este încă Mercur retrograd, dar poate astăzi nu vei cheltui banii doar pentru a le demonstra ceva apropiaților. Îți va părea rău pe urmă.

 

Rac

Încearcă să eviți orice conflict cu partenerul. Astăzi, din nimic se poate crea ditamai scandalul. Unul dintre voi are câteva nemulțumiri și îi e greu să le comunice pașnic.

 

Leu

O parte din tine vrea să fie sociabilă, însă cealaltă parte este sătulă de gesturile superficiale ale prietenilor și va dori să te țină mai rezervat.

 

Fecioară

Astăzi poți mobiliza mase de oameni. Ești atât de convingător încât membrii familiei se lasă pe mâna ta. Sunt de acord cu toate propunerile tale.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel