Horoscop, duminică, 6 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 6 august, potrivit știrileprotv. Este o zi perfectă pentru socializare, deci se pot ivi ieșiri cu prietenii sau poate chiar tu poți găzdui anumiți musafiri acasă, cărora să le gătești. Alte persoane pot experimenta noutăți pe plan sentimental, acolo unde pot fi surprinse plăcut de partener.

 

BERBEC

E un câştig sufletesc c-o să apară cineva care ştie cum să vă împlinească o dorinţă şi o să rezonaţi pe mai multe paliere încât să deveniţi statornici în relaţie.

Vă invită cineva la un eveniment festiv şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care v-au lipsit şi nu v-a convenit.

TAUR

Sunteţi amatori de o mâncare delicioasă, de un desert savuros şi poate le gătiţi pentru musafirii voştri dacă vă place să fiţi gazde - ia vedeţi pe cine chemaţi pe la voi.

E cineva dintr-o fost relaţie care are nişte nedumeriri şi vrea s-aveţi o discuţie - la cafea...cine ştie?

 GEMENI

Poate nimeriţi în plimbările voastre pe la vreun târg, o expoziţie, prin magazine, nişte reduceri la lucrurile pentru casă, de care sunteţi interesaţi.

E animaţie la voi, semn că v-adunaţi într-un grup ca să practicaţi un sport ori e o sărbătoare şi toată lumea se
distrează.

RAC

Or să vă convingă prietenii să plecaţi cu ei într-o escapadă turistică să vă bucuraţi de peisaje şi de atmosfera de vacanţă c-aveţi nevoie, după o perioadă stresantă.

Reapare cineva care vrea să continuaţi o relaţie de prietenie, fie una de afaceri, un parteneriat care v-ar prii.

LEU

O să-i întoarceţi un gest frumos cuiva care v-a impresionat la un moment dat cu surpriză pe care v-a făcut-o şi poate ieşiţi împreună la plimbare, la masă, o cină romantică.

O veste bună de la cineva plecat şi care poate se-ntoarce după o lungă absență, că nu poate trăi fără voi.

 FECIOARĂ

Poate daţi o fugă la malul mării sau la munte, la rudele de prin ţară, oricum aveţi şanse de călătorie şi dispuneţi şi de ceva resurse financiare.

Vă răscolesc nişte amintiri şi poate daţi un telefon ca să lămuriţi nişte aspecte din trecut care vă obsedează.

BALANŢA

Vă scoate cineva din starea de monotonie, poate vă face şi o declaraţie de dragoste, dacă sunteţi într-o relaţie mai de-nceput, şi viaţa voastră se poate schimba într-o clipă în bine.

E cineva, un prieten care dispăruse din cauza unor neînţelegeri şi se pare că timpul a topit orice resentiment.

SCORPION

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se potrivească şi să vă bucuraţi de o relaţie armonioasă, dacă n-aveţi pe nimeni şi vreţi să fiţi şi voi fericiţi.

O să primiţi o invitaţie la un concert, la o terasă poate, să petreceţi câteva ore în compania cuiva care ştie să asculte şi să ofere un sfat.

SĂGETĂTOR

O să puteţi da o fugă până la staţiunea preferată, faceţi o baie în mare, vă aşezaţi la umbra copacilor la munte, alegeţi voi cel mai potrivit loc de repaus.

Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la fiinţa iubită va sosi şi o să ştiţi dacă veţi merge împreună mai departe, sau nu.

CAPRICORN

Se poate să preferaţi să-i invitaţi pe prieteni pe la voi şi staţi la un suc, o îngheţată decât să ieşiţi pe-afară, că e disconfort termic.

Poate aveţi ceva de vorbit între patru ochi cu cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi o să luaţi şi o decizie de comun acord, la final.

VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi la piscină, la spa, ori la malul mării, la un all inclusive ca să vă destindeţi cu totul, să scăpaţi de toată oboseala acumulată.

Se vorbeşte despre voi - de bine - într-un cadru public, vă treziţi poate şi cu un premiu, sau veţi fi numiţi într-o postură de onoare.

PEŞTI

Se poate s-aveţi ceva de spus, de arătat lumii, de pe o scenă sau online, poate fi platforma voastră şi să vă găsiţi adepţi, că oamenilor le plac ideile voastre, le îmbrăţişează.

Poate vi se face cinste, vă scot prietenii la un picnic, la o îngheţată, ca să vă răcoriţi fără să scoateţi bani din buzunar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 aug 2023, 08:06 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience