Horoscop, duminică, 5 mai 2024. Ce te așteaptă în Prima zi de Paște

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Previziunile astrale pentru ziua de 5 mai 2024.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Trebuie să-ți faci timp pentru tine, iar astăzi este un moment bun pentru a-ți face un plan bine stabilit, mai ales că urmează câteva zile libere. Indiferent de obiectivele pe care ți le propui, este momentul să te apuci de ele.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Nu te mai uita înapoi, Taur, chiar dacă ai tendința să faci asta de multe ori. Cu toate acestea, Luna din Berbec este perfectă pentru a tăia legăturile vechi și pentru a merge mai departe. Este important să începi să te axezi pe viitor.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este nevoie de un lucru de un lucru mic pentru a-ți schimba viața. Cariera ta ar putea să se îndrepte într-o nouă direcție datorită unei introduceri pe care ți-o face un prieten sau un partener de afaceri. Chiar dacă este zi de sărbătoare, poți face ceva în această direcție și să înaintezi niște CV-uri, dacă ai puțin timp liber.


Rac (21 iunie - 22 iulie)
Trebuie să termini o treabă cât mai repede posibil. Ziua de astăzi este perfectă pentru a finaliza mici proiecte care nu necesită mult timp, dar care te ajută să faci ordine în programul tău de zilele viitoare. Fă mici modificări în rutina ta și elimină problemele și obstacolele care-ți stau în cale. Dacă o persoană ar trebui să te ajute și anulează în ultim moment, nu-ți face griji. Luna Berbecului îți oferă energia perfectă pentru a merge mai departe singur.


Leu (23 iulie - 22 august)
Ești deștept și poți învăța ceva rapid dacă te străduiești. Ai nevoie să obții un certificat în urma unui curs scurt online? Zilele acestea sunt perfecte pentru a-ți rezerva câteva ore și pentru a lucra la un proiect pe care-l amâni de ceva vreme. S-ar putea să-ți fie mai ușor să te concentrezi și să termini diverse lucruri de care până acum nu ai avut timp. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Secretele pot fi împărtășite fără să te gândești la consecințe, așa că astăzi, dacă te simți influențat de bârfele din jurul tău, fă un pas înapoi și gândește-te înainte de a vorbi. Cuvintele pot fi rostite în grabă și pot cauza mai multe probleme decât ar fi nevoie. Un răspuns rapid și rezervat este ideal pentru situațiile în care te simți presat să îți dai cu părerea.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ai putea fi lovit de arcul lui Cupidon astăzi. Aceasta este o zi pentru angajamente rapide, pentru a întâlni pe cineva și a decide să te muți împreună cu el, chiar dacă nu vă cunoașteți atât de bine. Tinzi azi să lași garda jos, lucru care poate veni și cu beneficii.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Aceasta este o zi pentru a face exerciții fizice și pentru a-ți pune corpul în mișcare, lucru ce vine perfect după mesele îmbelșugate. Ieși la o alergare rapidă sau bucură-te de o plimbare în natură. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Latura ta romantică va ieși astăzi la iveală și tânjește să fie exprimată. E momentul potrivit pentru a face gesturi mici în acest sens și să-ți arăți afecțiunea către persoana dragă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ești în căutarea unei noi locuințe sau vrei să-ți vinzi casa? Ziua de astăzi este perfectă pentru a lucra la chestiuni imobiliare. Poți să te uiți pe anumite site-uri specifice și să verifici dacă este ceva pe placul tău. Zilele următoare poți suna chiar și pentru oferte.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este uimitor cât de repede se poate răspândi un mesaj. Astăzi, o postare pe care o faci ar putea primi multă atenție. Fii atent la știrile pe care le viralizezi, astfel încât să nu transmiți un mesaj greșit.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Poți avea parte de o gaură în buzunar dacă nu ești atent. În timpul Lunii în Berbec, fii extrem de atent în privința cheltuielilor. Compară mai multe prețuri, după care ia decizia finală. Este momentul să pui deoparte și resurse pentru economii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel