Horoscop, duminică, 3 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: duminică, 3 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Azi nu trebuie să te panichezi. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al banilor, iar când se conectează cu Uranus, fii prudent când vine vorba de stabilitate. S-ar putea să apară niște facturi surpriză sau o fluctuație într-un cont, dar s-ar putea să descoperi o eroare care să îndrepte lucrurile.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

 Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de dușmani ascunși. Astăzi, feedback-ul primit de la cineva poate conține ceva din gelozie sau răutate. Privește mai adânc pentru a vedea sursa a ceea ce se spune și observă dacă este cu adevărat ceva ce trebuie să te îngrijoreze.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Prieteniile rapide se termină adesea repede. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de prieteni. S-ar putea să te potrivești cu o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o, dar ai grijă să nu spui că este soarta sau că aveți un fel de relație de suflet pereche. Lasă lucrurile să se miște încet, ca să vezi încotro se îndreaptă.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ai putea fi promovat  într-o situație pe care nu ai anticipat-o. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de carieră și statut social. O persoană ar putea anunța că este bolnavă sau cineva are nevoie de tine pentru a suplini rolul unei persoane care a demisionat. Circumstanțele îți deschid o ușă și poți intra direct într-o oportunitate care este perfectă pentru tine.

 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Înveți ceva astăzi, un lucru pe care nu l-ai mai văzut înainte. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de educație. Uranus se află în conjuncție cu Luna și favorizează schimbări bruște și evenimente care te fac să conștientizezi lucruri pe care nu le observaseși înainte. O lecție importantă îți iese în cale și merită să iei aminte și să fii atent. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Primești o recompensă de la un prieten care ți-a observat munca și efortul depus. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de resurse comune. Binecuvântările vin la tine din senin și este exact ceea ce ai nevoie în momentul în momentul de față.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Afli astăzi ceva ce ți-a fost ascuns. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al secretelor. Atunci când Luna vorbește cu Uranus pot apărea câteva informații pe care trebuie să le știi. Ai încredere în ea.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești gata să oficializezi o relație sau să te desparți? Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al angajamentelor, iar când Uranus vorbește cu Luna, s-ar putea să descoperi că o schimbare zguduie lucrurile, în așa fel încât trebuie să iei decizii, în bine. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ceva trebuie să se schimbe, pentru că ai lăsat să se înrăutățească lucrurile prea mult timp. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al rutinelor zilnice. Analizează-ți sarcinile zilnice și vezi ce poți face, pentru a-ți modifica programul și a face mai multe lucruri care îți plac.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

O scânteie de geniu îți aprinde imaginația. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de creativitate. S-ar putea să găsești un bricolaj rapid, perfect pentru weekend și care te ajută să îmbunătățești un spațiu sau o cameră, care are nevoie de un impuls estetic sau energetic.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul este lămurit astăzi în neînțelegerile pe care tot le-ai avut în această săptămână. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de casă și familie, iar Uranus poate crea nevoia de a trece peste dramă și de a ierta. Lucrurile pot începe să revină la normal.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ascultă cu atenție și s-ar putea să descoperi că citirea printre rânduri, a ceea ce se vorbește, îți este de ajutor. Luna își petrece ziua în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de comunicare, dar Uranus agită apele pentru a crea probleme astăzi... Atunci când mesajele text par să meargă într-o direcție greșită, nu îți fie teamă să ridici telefonul, pentru a clarifica lucrurile și a le rezolva.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel