Horoscop, duminică, 28 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: duminică, 28 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești gata să pleci să explorezi lumea și să încerci ceva nou. 

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de aventură, și s-ar putea să nu-ți dai seama chiar acum, dar ai capacitatea de a manifesta o călătorie sau ceva distractiv în viața ta. Gândește-te la ceea ce îți dorești cu adevărat și începe să iei măsuri pentru a vedea că se întâmplă.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este uimitor cum lucrurile ies brusc la iveală, iar tu vezi ce ai și apreciezi. Ești mult mai bogat și binecuvântat decât ți-ai dat seama vreodată. Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de resurse comune, și vei avea o revelație, Taur. Așadar, fii atent, fii pregătit să vezi cum arată abundența.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ești acea persoană pe care oamenii o percep ca fiind demnă de încreder și super talentată în acest moment. 

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de angajament, iar o oportunitate promițătoare îți va cădea în brațe și îți va oferi ceea ce ai cerut. Ai toată puterea în mâinile tale, iar partea cea mai bună este că acesta este rodul semințelor pe care le-ai plantat tot anul. Eforturile tale au funcționat!

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Dacă nu o faci tu, nu se va face, Rac, și, cel mai rău, chiar dacă ei vor duce sarcina la bun sfârșit, îți vei dori să o facă așa cum ai fi făcut-o tu. Standardele tale vor fi super înalte astăzi și s-ar putea să nu vrei să delegi ceea ce simți că trebuie să fie într-un anumit fel.


Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de responsabilități zilnice, așa că ocupă-te de propria ta grădină, mai ales dacă știi că ceea ce trebuie să se întâmple este super important. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Orice și tot ceea ce faci va străluci cum nici nu ți-ar veni să crezi astăzi. Vei fi în centrul atenției, Leu, fie că îți place sau nu. 

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de creativitate, așa că este ceva în stilul tău sau în felul în care ești în preajma celorlalți care se amplifică ca fiind ceva unic sau special. Așa că, atunci când ieși în oraș, depune un efort mai mare pentru a arăta cât mai bine. Vei fi foarte bucuros că ai făcut-o.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Familia pe primul loc, nu-i așa, Fecioară? De fapt, uneori ai nevoie de spațiu, iar aceasta este o modalitate de a exersa punerea oamenilor pe care îi iubești în fruntea listei de priorități. 

Atunci când Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de acasă, poate exista prea multă apropiere, prea multă interacțiune care îi face pe toți să se enerveze reciproc. Este timpul să ieși la plimbare sau să găsești o scuză pentru a-ți oferi spațiu. Ai nevoie de el. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Se vorbește mult în jurul termenului "împreună" pentru tine astăzi și s-ar putea să te simți împins să iei o decizie fermă pentru o ofertă de muncă sau chiar pentru o relație pe care ai început-o recent.

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău al angajamentului, iar ideea că trebuie să faci parte din ceva în afara ta poate fi puțin înfricoșătoare pentru tine; totuși, dacă te simți cu adevărat pregătit, poți decide să faci saltul și să anunți restul lumii că te implici total.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți un obiect pierdut sau ceva ce căutați și pe care trebuie să îl găsiți cât mai repede?  Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău al banilor și al bunurilor personale. Așadar, aceasta ar putea fi ziua în care găsești bani în buzunar în timp ce speli rufe sau cumperi un joc de răzuit și câștigi o sumă de bani. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vorbirea de sine și promisiunile personale pe care ți le faci sunt modalități excelente de a trece timpul, astăzi. Ai putea dori să ții un jurnal sau să scrii o intenție pe care te vei concentra până la sfârșitul anului 2021. Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de identitate, așa că fă din asta un lucru personal pe care crezi cu adevărat că te poți angaja să îl faci. Nu uita, Săgetătorule, tu îți determini destinul.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău al finalurilor, și s-ar putea să fi vrut ca ceva din viața ta să se încheie. Ușile universului te ajută și îți aduc un rezultat promițător. Îți oferă sprijin într-o perioadă de încheiere. 


Vei vedea că ești capabil să obții cu adevărat ceea ce ai sperat.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău al prieteniilor, iar tu ești cea mai populară persoană din grup, astăzi. 

Ești capabil să te înțelegi cu aproape oricine în acest moment, Vărsătorule. Vei avea senzația că lucrurile curg bine și că nimeni nu are probleme în ceea ce te privește. Acesta este un moment excelent pentru a face networking sau pentru a merge la un eveniment social, dacă ai fost invitat. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Vă doriți un nou loc de muncă sau o promovare? Depuneți un pic mai mult efort, făcând totodată să se știe că sunteți interesat să vă asumați mai multe responsabilități la locul de muncă. 

Soarele îl conjunctează pe Mercur în Săgetător, sectorul tău de carieră, și există o energie care te mută în vizibilitatea factorilor de decizie și a persoanelor care îți pot avansa în carieră. Așadar, anunță-ți șeful că ești deschis pentru lucruri mai mari și mai bune, dacă se ivește ocazia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel