Horoscop, duminică, 28 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 28 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 28 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Poate aveţi un rol aparte în cadrul unei ceremonii - sunteți naşi de cununie, de botez, vă ocupaţi de petrecerea burlacilor, ori cu altceva o să contribuiţi la fastul sărbătorii.

Cineva din trecutul sentimental - recent - vă căută ca să-i răspundeţi la nişte întrebări şi poate vă înţelegeţi.

TAUR

Lume nouă, de calitate, care vrea să vă cunoaşteţi, să cultivaţi relaţia ca să schimbaţi impresii, să aflaţi lucruri noi unii de la ceilalţi.

Poate faceţi o trataţie, fie ea şi la iarbă verde, sau la malul mării, pe plajă, souvage, aşa cumva.

GEMENI

Întrevedere cu cineva care vă sugerează o afacere şi o să vă spună flerul ce să faceţi, dar poate vă mai gândiţi, vă duceţi la o plimbare, la un spectacol.

Vă invită cineva într-o excursie şi nu e de refuzat aşa ceva, c-aveţi nevoie de spaţiu de mişcare şi de o companie agreabilă.

RAC

O să vă întreţineţi cu oameni dragi, poate-i chemaţi pe la voi dacă preferaţi atmosfera casnică, de familie şi o să fie deconectant, o să vă încărcaţi bateriile.

E cineva care-şi doreşte să luaţi masa împreună pentru că vrea să-şi dea seama din conversaţie dacă vă potriviţi.

LEU

Se anunţa un succes - se vorbeşte despre voi în public, sau poate munca voastră vorbeşte de la sine, şi o să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate.

O să tot primiţi invitaţii să vă duceţi pe la prieteni dar o să fiţi selectivi că nu vă puteţi vedea cu toţi decât dacă-i găsiţi la un loc, la o nuntă.

 FECIOARĂ

O s-aveţi treburi de făcut pe acasă, organizatorice, poate, că e duminică şi o să vă pregătiţi şi de niscaiva musafiri c-aveţi nevoie de un sfat, o aprobare din partea unor oameni dragi.

Poate aveţi ceva de discutat între patru ochi cu o persoană importantă şi o să luaţi şi o decizie la final.

BALANŢA

Chef de ieşit pe la mondenităţi aveţi, ar fi cineva care să vă însoţeasca şi o să vă oferiţi o zi presărată cu momente speciale şi-o să revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

O să puteţi repara o relaţie care se destrămase, poate din cauza orgoliilor, dar se mai poate salva.

SCORPION

Anturajul vă scoate din casă, poate daţi o fugă la mare şi vă-ntoarceţi până la noapte, c-o luaţi mâine de la-nceput cu serviciul.

Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, sau e o gală de premiere.

SĂGETĂTOR

Se poate să-i scoateţi la un restaurant pe prieteni c-aveţi ceva de sărbătorit şi o să vă bucuraţi de veştile bune de la cei dragi.

O s-apară, staţi liniştiţi, cine trebuie în viaţa voastră sentimentală şi o să puteţi construi frumos, o relaţie care să dureze.

CAPRICORN

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă cucerească prin felul de a fi şi va fi o persoană, aşezată, aşa cum vă place vouă.

Poate vă faceţi timp să treceţi pe la nepoţi, la rudele apropiate ca să vedeţi cum puteţi contribui la un eveniment de familie.

VĂRSĂTOR

O apariţie cu totul neaşteptată, e cineva care v-a tot dat târcoale şi abia acum atacă în forţă, îşi face curaj să vă scoată la un juice, la o plimbare.

Or să vă caute acei prieteni care ştiu că pot conta pe voi că poate n-au cu cine să iasă, sau să-i organizeze pentru o excursie.

PEŞTI

Poate-i strângeţi pe prieteni în jurul vostru şi trageţi un chef c-oţi avea un sărbătorit printre voi - poate-i faceţi un party - surpriză.

O să le faceţi pe plac copiilor, nepoţilor, are loc o ceremonie de grup şi poate fi o petrecere, sau plecaţi cu toţii într-o escapadă turistică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel