Horoscop, duminică, 28 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 28 ianuarie 2024, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Se poate să luați parte la un eveniment festiv și să revedeți niște oameni care v-au lipsit și să faceți cunoștință și cu alții care vă pot deveni apropiați.

Ați putea pleca într-o excursie de azi și să vă întoarceți la noapte, că aveți întâlnire cu niște oameni care vă sunt tare dragi.

TAUR

Poate vă dați întâlnire, la cafea, cu niște oameni care vă propun un business și o să luați în discuție condițiile, că aveți și voi niște pretenții, un standard profesional.

E cineva care vrea să fie în preajma voastră și o să vă puteți împlini destinele dacă nu sunteți implicați într-o relație și o să vă înțelegeți.

GEMENI

O să intrați în cheltuială că vreți să le împliniți dorințele ai vostri, dar o să aveți grijă să vă mai ajungă banii până la primul salariu.

În drumurile voastre, ați putea întâlni pe cineva care să vă stârnească admirația și să se potrivească stilului vostru, dacă vă doreați pe cineva.

RAC

Se poate să vă invite cineva într-o plimbare și să vă prindă bine să vă mai dezlipiți un pic de casă, dar se poate să lansați și voi invitația să treacă pe la voi.

Poate dați o fugă la rudele care locuiesc în altă zonă a țării și să faceți cumva să vă și întoarceți până la noapte.

 LEU

Se poate să primiți înapoi niște bani și să aveți de buzunar să ieșiți la cafea, la un spectacol, să profitați de timpul liber și să vă destindeți, să fiți fresh de mâine-ncolo.

E o cununie religioasă, ori alt gen de moment festiv la care v-ar face plăcere să ajungeți, că e un anturaj pe gustul vostru.

FECIOARA

S-ar putea să apară cineva care să vă fascineze și să vă lăsați purtați într-o poveste de dragoste, dacă nu aveți pe nimeni, nu sunteți într-o relație.

Se poate să treacă cineva pe la voi și să fie o companie plăcută, să aveți și niște preocupări comune, un sport preferat.

BALANȚA

O întâlnire cu destul neprevăzut și se ivește posibilitatea să vă plimbați pe unde vă doreați mai demult să ajungeți și nu s-a putut la vremea respectivă.

Se poate să vă invite cineva la un prânz și să puneți la cale o colaborare, dacă se vor lega frumos lucrurile.

SCORPION

Se poate să plecați cu grupul pe undeva și să vă luați de acolo energia necesară să puteți funcționa la cote maxime de mâine-ncolo.

O cină romantică ar aduce un plus de farmec poveștii voastre de dragoste și relația promite să ducă la căsătorie.

 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să vă cucerească, dar puneți o barieră să vă protejați, să câștigați timp, că aveți niște dubii, sau poate abia s-a încheiat o relație.

O să faceți niște artificii financiare să vă ajungă banii să vă și distrați, să plecați într-o excursie, eventual.

 CAPRICORN

Se întrevede un party, o fi un botez, sau se căsătoresc niște rude, prieteni, e o sărbătoare și o să fie un bun prilej să revedeți oameni dragi.

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vă propune o afacere și o să aveți și un timp de gândire, să rumegați oferta.

VĂRSĂTOR

O să vă puteți bucura de prezența unor oameni dragi care vor să fiți împreună, să luați masa împreună, poate e un prilej festiv, cum ar fi o aniversare, botez sau cununie.

Se poate să primiți un cadou și să vă însenineze ziua, că poate aveți nevoie de un astfel de imbold.

PEȘTI

E posibil să întâlniți pe la evenimentele la care veți ajunge pe cineva care să vă fascineze și să începeți o relație care să vă umple frumos viața.

O veste bună de la cineva care s-ar putea să vă invite într-o vacanță, fie în țară, fie în lume, și să vă duceți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel