Horoscop, duminică, 26 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique

Horoscop zilnic - 26 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Viața este despre echilibru, Berbec, și există anumite lucruri pe care trebuie să ți le amintești și să le adaugi înapoi în viața ta, cum ar fi prieteniile dincolo de muncă. 

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al parteneriatelor, iar vestea bună este că aceste relații în care interesele tale se intersectează se pot extinde dincolo de ziua de zi cu zi. 

S-ar putea să întâlnești o persoană cu care îți face mare plăcere să fii în preajmă și să fii invitat să ieșiți la cină sau să te cunoști la nivel personal. Poate că, acum este momentul să acceptați invitația lor.

 

Taur

 

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al rutinelor zilnice și al obiceiurilor sănătoase, și te susține să fii corect cu tine însuți, la nevoie. Să fii dedicat unei cauze sau unui lucru pe care știi că ar trebui să îl faci cu timpul tău necesită multă răbdare.

S-ar putea să fii tentat să faci mai mult decât ai planificat din cauza altor persoane care încearcă să-ți atragă atenția, dar Taur, trebuie să rămâi hotărât să te ții de planul tău inițial. 

 

Gemeni

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de romantism, creativitate și pasiune, iar ziua este perfectă pentru a găsi un nou ritm de viață care să îți permită să îți explorezi latura jucăușă. 

Poate petreci ceva timp în casă făcând prăjituri sau găsind o modalitate de a reinventa resturile de mâncare. 

Cercetează soluții creative pentru depozitarea hârtiei de împachetat și a obiectelor de sărbători pentru a avea idei pentru a elimina dezordinea. Căutați ceva care vă captează interesul.

 

Rac

Chestiunile familiale se complică, iar când Luna intră în zodia Balanță, sectorul tău de casă și familie.

Este posibil ca anumiți membri ai familiei să se fi simțit marginalizați în timpul sărbătorilor, dar nu le veți auzi nemulțumirile decât după ce ocazia se va fi liniștit și toată lumea va fi plecat acasă. Acest lucru te poate lovi la suflet, dar știi cum te simți atunci când sentimentele sunt rănite. De aceea, vei ști ce să spui care să îmbunătățească puțin lucrurile, așa că adoptă o abordare blândă.

 

Leu

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de comunicare, și te poți trezi cu ușurință că ești în centrul atenției, dacă alegi să o faci. Acest lucru poate fi un impuls minunat pentru ego-ul tău, deoarece este bine să știi că ceilalți se bucură de compania ta.  Cu toate acestea, fii conștient de modul în care îți petreci timpul și de faptul că prea multă vorbăreală te poate duce în alte direcții, cum ar fi bârfa, posibilitatea de a avea regrete și de a spune lucruri pe care ți-ai dori să le poți retrage mai târziu.

 

Fecioară

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al banilor. Fiți practic, atunci când faceți cumpărături în timpul reducerilor de după sărbători. 

Așadar, încercați să nu alegeți obiecte despre care știți că nu vor dura, dar care vă atrag prin frumusețea lor. Încearcă să cumperi o singură dată, să cumperi bine și să îți investești banii cu înțelepciune.

 

Balanță

Redescoperă-te, Balanță, Luna intră în semnul tău zodiacal, iar acest lucru deschide ușa către sectorul tău de identitate și de autoperfecționare. Petreceți ceva timp în următoarele zile cu intenție. 


Fă lucruri care îți construiesc viața și îți fac ziua să decurgă mai bine. Întindeți-vă pe canapea cu o carte bună.

 

Scorpion

Este greu să renunți la trecut și este și mai greu să te gândești la el.  Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al istoriei și al relațiilor karmice, și poate aduce din nou în viața ta un fost din trecut.  Atunci când te gândești la cineva și te sună sau îți trimite un mesaj din senin pentru iertare, nu-ți permite să devii prea plin de speranță. Uneori, un mic moment în timp este tot ceea ce este necesar pentru a oferi vindecare și încheiere.

 

Segetător

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău al prieteniilor, iar acesta este momentul perfect pentru a-ți lăsa viața socială să fie în centrul atenției. 

Poți avea timpul tău pentru tine mai târziu. Este perioada sărbătorilor. Fă loc în viața ta pentru prieteni buni, cu care îți face plăcere să petreci timp și tu.

 

Capricorn

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de carieră și de reputație socială, iar tu mergi departe. 


Cu Saturn în sectorul banilor, cu Jupiter, planeta norocului, și Venus în conjuncție cu Pluton în semnul tău, nu sta pe lauri așteptând să se întâmple ceva. Faceți să se întâmple ceva. Uită-te și vezi ce există acolo care s-ar putea potrivi cu interesele tale. 

 

Vărsător

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul dușmanilor ascunși, și este posibil să te fi confruntat cu o formă de nedreptate în ultima vreme. Aștepți de mult timp să vezi cum karma se întoarce și se arată la locul de muncă. 

Însă, sunt momente în care nu poți aștepta să ți se facă dreptate. Trebuie să vă continuați viața și să nu vă mai gândiți la asta. Cu adevărat, este mai bine să mergi înainte și să lași trecutul în urmă.

 

Pești

A da și a lua sunt două cuvinte care merită repetate.  Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, sectorul tău de resurse comune, iar tu, norocosule, poți fi destinatarul unui obiect de la un prieten sau poți primi un ajutor de susținere din partea unui prieten care a avut un an bun.  Ține minte că atunci când primești ceva, nu îl primești doar pentru tine, ci ești ajutat pentru ca într-o zi să poți fi și tu de folos altora. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel