Horoscop, duminică, 25 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 25 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi aduce un impuls de entuziasm și energie din sectorul tău de prietenie, deoarece Luna intră în Vărsător, unul dintre cele mai sociale semne zodiacale din astrologie. Dacă ești online sau te vizitezi cu prietenii și familia în persoană, ziua de astăzi este perfect pregătită pentru râsete și iubire.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești ținut în mare prețuire, Taur, iar astăzi s-ar putea să simți acel tip de respect pe care îl dorești cu ardoare. Luna începe un tranzit de două zile în sectorul tău de reputație, carieră și statut social. Oricât de tentant ar fi să lucrezi un pic la telefon, poate rezistați. Este o zi de sărbătoare, așa că ia-ți un pic de timp liber astăzi. L-ați meritat.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O parte din tine devine sentimentală în această perioadă a anului și, din acest motiv, s-ar putea să reflectezi la amintirile dulci și la bucuriile copilăriei, la credința ta și la ceea ce te-a transformat în persoana care ești astăzi. Acest lucru face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a începe un jurnal și a-ți nota gândurile și ideile. Îți va plăcea să vezi ce ai scris astăzi în aceeași perioadă anul viitor.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Îți place să oferi cadouri aproape mai mult decât să primești unul, iar astăzi s-ar putea să te trezești că renunți la orice așteptări pe care le-ai putea avea de la parteneri sau prieteni. Dorința de a trăi clipa și de a te bucura de lucruri așa cum sunt este este cea mai puternică în acest weekend, deoarece Luna te îndeamnă să renunți la control și să te îndrepți spre cea mai matură formă de iubire - acceptarea.

Leu (23 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă strălucește astăzi, chiar dacă ești cuplată sau singură, există ceva în următoarele zile care te plasează într-o stare de spirit romantic. Este vorba de Luna care îți agită inima într-un mod care permite vechilor supărări să plece. Luna de astăzi în Vărsător te deschide să te bucuri de iubire într-un mod proaspăt, exact la timp pentru noul an.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu este ușor să eviți să te implici și să-i ajuți pe ceilalți cât de mult poți, dar astăzi ar trebui să reziști să exagerezi. Luna în sectorul tău al muncii și al detaliilor evidențiază sarcinile pe care este mai bine să le delegi altora.

S-ar putea să fii tentat să controlezi lucrurile, dar în schimb, întreabă-te "Cum pot ajuta?" Dacă răspunsul este să-i lași pe alții să facă treaba în timp ce tu te odihnești, dă-ți drumul la picioare și fă-ți pe plac. Este în regulă să fiți cel care stă și se bucură de spiritul lucrurilor din când în când.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, s-ar putea să vă aflați în mijlocul celor mai frumoase festivități, ceea ce vă permite să vă exprimați latura de fluture social. Sunteți fermecătoare, indiferent de situația în care vă aflați.


Deși s-ar putea să preferați conversațiile față în față, în timp ce vă uitați la oameni cu o persoană specială, bucurați-vă de un joc de societate în familie sau două. Nu rata ocazia de a te implica un pic mai mult și de a ieși cu ceilalți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Energia de astăzi te poziționează pentru fericire și bucurie, deoarece Luna îți activează sectorul familiei și al confortului.

Este o zi excelentă pentru a face fotografii de familie pe care să le împărtășești cu ceilalți, fie într-un album online, fie într-un album fizic pe care îl faci acasă, ca amintire fizică pe care să o vezi atunci când vrei să-ți amintești această zi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O avalanșă de e-mailuri și mesaje text de la prieteni și familie vă poate avertiza inima în moduri pe care nu le-ați mai simțit de mult timp. Ești într-o stare de spirit dulce atunci când Luna se află într-un semn de aer. Poți să te separi de orice dramă tipică pe care sărbătorile o pot aduce cu ele și savurezi toate glumele ca pe un memento despre cât de mult înseamnă toată lumea pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua a sosit în sfârșit și, deși te bucuri cu adevărat de cadouri și de mâncare, o parte din tine este, de asemenea, ușurată și pregătită să se întoarcă la rutina obișnuită. Începe numărătoarea inversă până la noul an, în timp ce începi în liniște să îți planifici noua rutină și planurile de viitor.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Modul avion de pe telefon ar putea fi cel mai bun prieten al tău, deoarece un șef sau un loc de muncă ar putea trimite un e-mail sau două care pot aștepta săptămâna de lucru. Nu renunța la limitele tale ferm stabilite pentru a te bucura de vacanță. Ai multe motive de recunoștință și ziua de astăzi este menită să fie odihnitoare pentru tine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Alege un citat pe care să începi să-l memorezi. Sunteți gata să fiți motivat pentru ceva important în viitorul vostru. Viața ta ia o nouă direcție acum că Jupiter a intrat în a doua ta casă a banilor. Este timpul să faci planuri care implică economisirea și acumularea de mai mulți bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel