Horoscop, duminică, 24 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop, duminică, 24 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Căutați interacțiuni sociale.

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de relații. Luna încurajează conversațiile, rezolvarea problemelor și discutarea unor chestiuni care implică comunitatea ta. 

Ziua este perfectă pentru a verifica orice eveniment care are loc în zona ta. Dacă vă plac drumurile lungi cu mașina, poate că puteți pleca din oraș sau mergeți într-un parc național pentru a vă plimba pe un traseu cu cel mai bun prieten.

 


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aveți o mulțime de lucruri minunate pe care le așteptați cu nerăbdare, dar este, de asemenea, important să vă protejați sănătatea. Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul rutinelor. 

Ziua este perfectă pentru a apăsa butonul de resetare și pentru a decide ce tipuri de repere fizice ai vrea să atingi. 

Întoarceți-vă la exerciții fizice, începeți să faceți cumpărături pentru a pregăti mese mai sănătoase acasă. Căutați modalități de a vă îmbunătăți viața vizând alegerile legate de stilul de viață.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ce este mai bun decât să primești prieteni la tine pentru a face ceva distractiv împreună? 

Poate că niște cidru de mere sau cea mai bună rețetă de fursecuri a familiei tale se află pe lista lucrurilor de top pe care vrei să le faci cu prietena ta cea mai bună. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de creativitate, și este timpul să scoți la iveală decorațiunile de toamnă, inclusiv să pui decorațiuni de Halloween sau să așezi câteva dovleci în jurul bucătăriei..

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Casa va fi mai confortabilă cu câteva finisaje care îți aduc aminte de oamenii pe care îi iubești. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de casă, așa că de ce să nu sărbătorești conceptul de familie punând poze în albume foto sau într-o ramă nouă și să le agăți pe pereți. Să te plimbi pe aleea amintirilor poate fi foarte distractiv pentru tine în acest weekend.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Încearcă să nu lași să treacă prea mult timp în timp ce vorbești la telefon. Poate vă întâlniți în persoană. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de comunicare, și vei dori să ai multe conversații și să te pui la curent cu familia și cu ultimele noutăți. 

Ziua este perfectă pentru a te ghemui pe canapea și a naviga pe internet sau pentru a te apuca de calculator și a scrie e-mailuri sau pentru a începe din nou să scrii un jurnal, dacă te-ai oprit.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fă-ți timp să te gândești la modalitățile viitoare prin care ai vrea să faci bani. S-ar putea să ai un fel de proiect sau un plan pe care ești interesat să îl încerci, dar nu ai idee de unde să începi. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău al banilor. Așadar, folosește această energie pentru a începe de undeva. 

Creează un plan de afaceri, chiar dacă începi doar cu una sau două fraze despre ceea ce ți-ar plăcea sau unde ai putea avea nevoie de ajutor pentru a te organiza.

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există mult potențial de a face schimbări importante și chiar câteva îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul tău fizic, în timp ce Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de identitate. 
Tundeți-vă părul. Poate că este timpul să vă faceți și o manichiură sau pedichiură. Mergi la cumpărături pentru a vedea ce articole de modă ai vrea să încerci pentru toamnă. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poți discuta întotdeauna când cineva nu vrea să te asculte, iar atunci inamicul devine timpul pierdut și pe care nu-l mai poți recupera. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău al dușmanilor ascunși, așa că trebuie să fii atent la modul în care îți cheltuiești energia în acest moment. Sunt o mulțime de lucruri pe care ai vrea să le realizezi, dar nu poți din cauza situației actuale. S-ar putea să ai nevoie doar să acorzi mai mult timp lucrurilor.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prietenii sunt condimentul vieții, iar tu ești într-o poziție puternică pentru a avea un weekend plăcut înconjurat de oameni care îți umplu inima de bucurie și îți dau un sentiment de apartenență. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul prieteniilor. Fă-ți un plan pentru a nu petrece acest weekend singur acasă sau, dacă preferi să stai singur, întrerupe-ți timpul de liniște prin reconectarea cu un prieten la o cafea sau la o masă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fă lucruri care te ajută să îți implici rețeaua. Comentați postările altora în social media, inclusiv pe LinkedIn. Alăturați-vă unui grup sau două care credeți că vă vor fi de ajutor pentru creșterea profesională. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de carieră, iar tu beneficiezi de faptul că rămâi conectat cu alții online, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai vrea ca și câțiva prieteni să fie cu ochii în patru.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună sală de clasă poate fi cea pe care o creezi fiind alături de o persoană căreia îi place să vorbească, să dezbată și să împărtășească ceea ce a urmărit. Nu te feri de un pic de intensitate în conversații. 

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul tău de studii superioare, iar acest lucru îți permite să fii ager și alert atunci când vorbești despre religie, astrologie și orice altceva despre care îți place să înveți.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți o mulțime de lucruri care vă așteaptă și poate fi o perioadă minunată pentru voi din punct de vedere emoțional și, poate, și financiar.

Luna se armonizează cu Mercur în Balanță, sectorul vostru de resurse comune. Așadar, banii pot veni la tine de la un prieten sau partener. 

S-ar putea să primești un bonus pentru că ți-a ieșit o afacere la locul de muncă sau poate că un cec de rambursare îți vine în cale din cauza unei erori în favoarea ta. O mulțime de lucruri minunate se pot manifesta pentru tine înainte de sfârșitul acestui weekend.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel