Horoscop, duminică, 24 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 24 iulie 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, Soarele "arde energia" lui Mercur în casa ta a pasiunii și a plăcerii. Unele dintre bucuriile tale pot părea inaccesibile din cauza muncii pe care trebuie să o faci sau poate a muncii pentru o figură de autoritate. Păstrează-ți cursul, Berbec. Lucrurile se vor închega. Poate fi greu la început, dar vei reuși să te descurci.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atunci când Mercur se află în sectorul tău al familiei și al figurilor de autoritate, scoate în evidență conversațiile importante. Cu toate acestea, Soarele de astăzi distrage atenția de la mesajul important care trebuie să fie auzit. Este posibil să vrei să pui întrebări clarificatoare, Taur și, cel mai important, să nu presupui nimic.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Guvernat de Mercur, este atât de important pentru tine să simți că mintea ta este eliberată de orice inhibiție, dar astăzi s-ar putea să ai parte de puțină ceață atunci când vine vorba de concepte și idei dure. Ai de făcut calcule matematice complexe? Cel mai bine ar fi să o amâni până când știi că te poți concentra.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ia-ți un moment pentru a-ți planifica finanțele, Rac. Încearcă să nu cumperi nimic din impuls astăzi.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ascultă-ți instinctul, Leu. Astăzi, lucrurile pot părea confuze. De asemenea, faptele vă pot deruta. Așa că verificați-le de două ori.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Aveți grijă să reveniți asupra discuțiilor din trecut. Poate exista un capăt liber care încă mai trebuie legat. Fiți cel care inițiază conversațiile importante.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Un prieten din trecut ar putea să vă întindă mâna pentru a relua legătura și a se împăca. Faceți ceea ce simțiți că este corect în inima dvs.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți câștigi dreptul de a fi respectat. Eforturile tale sunt notate corespunzător, iar oamenii te consideră interesant și o persoană de urmărit. Urci pe scara spre vârf!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Are loc o vindecare. O zonă de anxietate începe să se diminueze. Recâștigați controlul asupra unui domeniu în care simțeați că s-a pierdut.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ceva ce ai pierdut va fi recuperat. Este posibil să fi renunțat să mai sperați, dar lucrurile își regăsesc drumul înapoi la voi în mod organic, fără niciun ajutor din partea voastră.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Petreceți timp ascultând muzică bună. Faceți lucruri care vă înalță inima și vă dau un sentiment de speranță.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fiți optimist. Aveți atât de multe motive să vă simțiți binecuvântat. Viitorul tău este strălucitor și vei ajunge departe.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel