Horoscop, duminică, 24 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, duminică, 24 decembrie

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți ceva important de spus? Este momentul să îți exprimi gândurile în mod deschis și cu toată transparența. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a comunicării. Folosiți această perioadă pentru a scrie, a planifica și a face strategii pentru noul an.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești suficient de bun, Taur. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a valorii de sine. Acesta este un moment în care trebuie să evaluezi modul în care le permiți celorlalți să te trateze și să definești modul în care ți-ar plăcea să fii tratat. Poți stabili niște limite și, din moment ce energia Gemenilor este legată de conversația deschisă, fii dispus să porți conversații dure cu persoanele care crezi că ți-au rănit sentimentele.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sunt atât de multe de învățat! Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a dezvoltării personale. Acesta este un moment excelent pentru tine să îți planifici activitățile academice. Nu este niciodată prea târziu să te întorci la școală sau să participi la cursuri de formare continuă. Înscrieți-vă la un curs online, chiar dacă este doar pentru a vă extinde cunoștințele personale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu trebuie să ai încredere oarbă în oameni, Rac. Nici măcar nu trebuie să lași garda jos până când nu vrei să o faci. Luna intră în Gemeni activându-ți casa solară a dușmanilor ascunși. Luna Plină ajunge, de asemenea, în curând în semnul tău, așa că este posibil să vezi oamenii și lucrurile așa cum sunt, astfel încât să poți decide ce să lași să plece și pe ce să te concentrezi în noul an.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este weekend, dar hei, s-ar putea să te hotărăști să muncești puțin pentru a face niște afaceri în noul an. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a parteneriatelor de afaceri. Acesta este un moment excelent pentru a-ți actualiza LinkedIn-ul. Ai putea lua în considerare să angajezi un profesionist care să îl actualizeze pentru tine, astfel încât să fie frumos și lustruit pentru recrutori sau pentru a impresiona persoanele care sunt, de asemenea, în industria ta.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești gata să îți crești vizibilitatea la locul de muncă. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a carierei. Acesta este un moment excelent pentru a evidenția unele dintre contribuțiile dvs. către cei mai înalți. S-ar putea să vă simțiți un pic timid în această privință. Lucrați la preocupări cu un mentor sau un antrenor de afaceri. este întotdeauna o idee bună să vă exersați discursul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Poți învăța lucruri noi dacă vrei, iar dacă nu ți-ai agățat diplomele pe perete, de ce nu? Luna intră în Gemeni activându-ți casa solară a educației, iar tu ar trebui să prețuiești ceea ce ai câștigat în viața ta. Ai muncit din greu ca să ajungi unde ești. Dacă nu ți-ai actualizat numele de familie pe listele academice, fă-o în acest an care vine. Verifică activitățile sociale găzduite de alma mater-ul tău dacă vrei să participi în viitor.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ei bine, uneori lucrurile ies la iveală pentru că inima ta este gata să se vindece. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a secretelor. Este posibil să ascunzi lucruri de ceilalți, dar descoperi că un secret dezvăluit este adesea cel mai bun lucru care se întâmplă în viața ta. Este posibil să simțiți un puternic sentiment de ușurare și o dorință de a trăi cu mai multă transparență și autenticitate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți fi cu o singură persoană, ai căutat-o pe cea potrivită. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a angajamentelor. Este posibil să primiți o propunere sau să vi se ceară să aveți "discuția" cu un posibil partener. Ideea de a fi exclusivist poate fi o perspectivă înfricoșătoare pentru tine, mai ales dacă ai divorțat recent sau ești singur de mult timp. S-ar putea să considerați că acesta este un moment de reflecție și este bine să faceți acest lucru înainte de a spune "Da".

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți găsi ritmul potrivit pentru viața ta, dacă ai dorința de a face ca lucrurile să curgă un pic mai bine. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a rutinelor. Așadar, gândește-te la viitor și la ceea ce ai nevoie și vrei să trăiești în 2024. S-ar putea să vă fie greu să vă dați seama ce să includeți și ce să lăsați deoparte. Este în regulă să nu știți. Ceea ce contează este să lucrezi la detalii în ritmul tău propriu până când lucrurile curg și au sens.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este momentul să faci lucrurile frumoase în viața ta. De la arting, fie că colecționezi lucruri, fie că realizezi tu însuți piese, lasă-ți să iasă la iveală latura artistică interioară. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a creativității. Este o perioadă excelentă pentru a te concentra pe natură, pe animalele de companie și pe lucrurile care îți amintesc de frumusețea bogată care este în jurul tău.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Acesta este momentul tău de a iubi pe alții și de a arăta cât de mult îți pasă. Luna intră în Gemeni activând casa ta solară a casei și a familiei. Este o perioadă excelentă pentru a socializa cu rudele. Dacă nu puteți fi împreună în persoană, luați în considerare posibilitatea de a face un videochat sau de a trimite fotografii, clipuri video și alte experiențe multimedia, astfel încât să fiți în contact activ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel