Horoscop, duminică, 23 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 23 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Chiar dacă ești un suflet independent și tineresc, îți pasă de ceea ce cred ceilalți despre tine. Astăzi, gândurile exprimate de alții au un impact și te pot obliga să faci anumite schimbări. Începe o călătorie de explorare de sine pentru tine, Berbec, iar prietenii vor deveni un fel de oglindă în viața ta pentru a-ți ghida drumul.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când Luna începe să tranziteze sectorul tău de rutine, poate fi greu să găsești echilibrul potrivit între ceea ce îți dorești și ai nevoie și ceea ce îți impun ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna intră în Balanță, sectorul tău romantic, iar acesta este un moment minunat pentru o întâlnire cu cineva special. Dacă sunteți într-o relație, planificați ceva amuzant și simplu pentru a alimenta iubirea și romantismului în relația voastră. Sunteți singuri, dar nu căutați? Fă ceva minunat pentru tine, care să ți se pară dulce și romantic.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Lumea s-ar putea să se simtă plină de oameni astăzi, iar tu ești în centrul atenției, cu prieteni, familie și cunoștințe care îți întind mâna pentru a vedea ce mai faci. Următoarele zile sunt o perioadă extrem de socială. Faceți planuri pentru a vizita sau a vă conecta cu familia - părinți și verișori - pentru a vedea ce mai face toată lumea.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi plină de discuții pentru Leu, iar tu ești expresiv și deschis curios în legătură cu aproape tot ce se întâmplă în lumea din jurul tău. Deși te poți bucura de confortul patului și al spectacolelor, în următoarele zile fii prudent când vine vorba de bârfe sau de împărtășirea excesivă. Este posibil să trimiți mesaje, să fii pe rețelele de socializare și să conversezi mai mult decât este tipic pentru tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Viața este despre echilibru și asta include cheltuielile și economiile. În următoarele câteva zile, în timp ce Luna se află în Balanță, revizuiește-ți situația financiară. Sfârșitul de an este aproape și este un moment bun să începi să te gândești la impozite și să îți depui declarațiile. Creați o mică listă de verificare a locurilor în care trebuie să obțineți chitanțe pentru banii plătiți pentru asistență medicală. Cercetați modul în care vă afectează modificările aduse stimulentelor fiscale, astfel încât să puteți profita de ele înainte de 31 decembrie 2022.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna în semnul tău este un moment special pentru tine, Balanță. Este o oportunitate de a încetini și de a avea grijă de sine. Programează-ți câteva întâlniri. Fă-ți timp pentru mine. Dacă aveți posibilitatea de a încetini și de a face ceva relaxant, planificați acest lucru. Nu te forța prea tare. Această fereastră de timp este pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trecutul este aici și, uneori, oamenii nu îți permit să îl uiți. Cu Luna în Balanță în casa ta a sfârșiturilor, este bine să rememorezi, dar și să realizezi că unele părți ale trecutului trebuie să fie puse deoparte și să nu mai fie aduse niciodată în discuție.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Prietenii sunt cei care fac ca viața să simtă că merită, iar atunci când ești epuizat de rutina zilnică, oamenii tăi sunt cei care te ajută să readuci echilibrul în viața ta. Fă-ți timp pentru a ieși cu prietenii și revigoră-ți spiritul.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Sunteți orientat spre carieră acum și s-ar putea să considerați necesar să vă revizuiți obiectivele.
Ar putea exista un fel de schimbare pe care ai vrea să o faci în viața ta pentru a-ți permite mai multe libertăți decât ai avut în acest ultim an. S-ar putea să nu fii pregătit să faci mișcări mari, dar să pui lucrurile în mișcare este o idee excelentă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Convingerile tale sunt provocări și s-ar putea să nu-ți pese de ceea ce cred ceilalți despre gândurile, filozofiile și poziția ta cu privire la religie, politică sau spiritualitate. Te-ai gândit bine la lucruri și ești sigur de ceea ce crezi. Drept urmare, nu vă este teamă să vă împărtășiți opiniile.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când ceva ce intenționai să ții ascuns ajunge să devină public și cunoscut de alții, este umilitor și te poate lăsa să te întrebi ce urmează.Chiar dacă acum nu vezi avantajul problemei, poate fi o ușurare binevenită să știi că ce a fost mai rău s-a întâmplat. Acum vă puteți trăi viața simțindu-vă liberi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel