Horoscop, duminică, 23 iulie 2023, cu Neti Sandu. Câștiguri pentru o ZODIE!

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei, potrivit stirileprotv.ro. 

BERBEC

Se poate să vă reproșeze cineva că ați ratat o întâlnire, că n-ați dat curs unei provocări la o competiție sportivă, ori de alt gen și trebuie să lămuriți povestea.

Poate vă faceți programul în funcție de ce-și doresc ai voștri, c-o fi un eveniment de familie care trebuie onorat.

 TAUR

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi că să degustați niște delicatese pe care numai voi știți cum să le preparați că o fi vreun motiv de petrecere, dar nu neapărat.

Se poate să vă caute cineva care are un interes la voi și totuși să fie un câștig și pentru voi.

GEMENI

O să vă dați întâlnire cu grupul ca să dați o fugă la malul mării, poate și pe la vecinii bulgari, greci și să stați câteva zile la distracție.

Poate plecați pentru câteva zile într-o stațiune de agrement, cu familia, ca să mai și respirați că s-a acumulat prea multă oboseală.

 RAC

O să mai scoateți și voi niște bani din buzunar, or să mai plătească și alții pentru voi, vă fac cinste oamenii și o să vă simţiţi bine, o să vă priască în oraș.

Se anunță cineva în vizită și dacă nu sunteți departe de casă o să vă întreţineţi cu posibilii musafiri, care pot rămâne și peste noapte.

LEU

O stare de bine, vă-ntâlniți cu oameni dragi, ajungeți pe la mondenități, dacă nu dați chiar voi o petrecere de ziua voastră de naștere, ori cu alt prilej.

Se poate să apară cineva care să vă fascineze și să vă facă viața mai frumoasă, dacă n-aveți partener de cuplu și să fiți fericiți.

FECIOARĂ

E cineva care vrea să vă aibă în preajmă, și să vă completați, frumos, sufletește că vă regăsiți în felul de a fi al partenerului și relația poate fi una de mare stabilitate.

Poate vă conving prietenii să dați o fugă în altă localitate la malul mării, sau într-o stațiune montană, la odihnă.

BALANŢA

O apariție - surpriză - și or să reînvie niște amintiri care pot da refresh unei relații care mai are un vibrato numai bun pentru un crescendo emoțional.

E posibil să se mai răzgândească un prieten, doi și să nu mai puteți pleca în formula completă la distracție prin țară pe undeva.

 SCORPION

E multă lume care vă cheamă care încotro și o să vă facă plăcere să treceți în revistă câteva destinații, chiar și în alt oraș, în vreo stațiune turistică.

O persoană care înseamnă mult pentru voi vă sună, vă invită la plimbare și o să vă găsiți un timp liber să vedeți ce se mai întâmplă cu voi.

SĂGETĂTOR

Poate vă aflați într-un circuit prin țară, pe la rude, la prieteni, și o să vă luați de acolo doza de energie ca să puteți funcționa la cota maximă de mâine încolo.

Cineva de departe vă caută și o să ieșiți la o terasă, c-or fi niște bucuri serioase de luat în discuție.

 CAPRICORN

Se poate să dați cărțile pe față dacă ieșiți la o cafea cu cineva în care v-ați pus mari speranțe și o să puteți fi într-o relație sentimentală care să ducă și la căsătorie, dacă n-aveți pe nimeni.

Se poate să plecați într-o excursie și să vă bucurați de revederea unor oameni dragi și a unor peisaje de vis.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceți la un eveniment festiv și să vă faceți prieteni noi, să prindeți din zbor și o idee de afaceri, poate fi chiar o colaborare, dacă nu un job permanent.

Se poate să descoperiți un hobby, sau să vă asigurați că prietenii din gașca veche vor pune din nou umărul la o preocupare de timp liber.

 PEŞTI

Cineva cu care ați format un cuplu mai are ceva să vă spună și dacă mai sunteți interesați o să stați la povești, dacă nu, subiectul e închis și vă vedeți de drum.

O să le puteți face o vizită unor rude care locuiesc prin alt oraș și va fi o gură de oxigen să mai faceți doi pași pe-afară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel