Horoscop, duminică, 2 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 2 iulie 2023, la știrileprotv. Este o zi care vorbește despre relaxare și distracție, astfel încât toate persoanele să-și încarce bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. Așadar, multe zodii sunt gata astăzi să plece într-o excursie, să iasă la masă cu cineva sau să petreacă o zi specială în familie. Tot astăzi, se poate ivi și dragostea, când te aștepți mai puțin.

 

Berbec

Sfera sentimentală zumzăie de endorfine și o să vă pice probabil cu tronc cineva care să vă seducă dintr-o privire, dacă sunteți singuri.

Taur

Poate dați o petrecere sau îi chemați pe prieteni la un brunch, stați de povești până târziu și mâine din nou la treabă.

Gemeni

Se poate să luați parte la o competiție, poate fi și un meci amical, un maraton, ori altceva care să vă pună și mintea, și musculatura în mișcare.

Rac

E posibil să întâlniți pe cineva cu care o să fiți compatibili sufletește pe la evenimentele la care veți ajunge, și să înceapă o frumoasă relație sentimentală, dacă nu aveți pe nimeni.

Leu

Se poate să plecați într-o plimbare la malul mării și să vă întoarceți la noapte sau mâine dimineață, dacă vreți să vedeți și un răsărit de soare.

 Fecioară

Vă invită cineva la masă, poate fi un prilej anume, o aniversare, o logodnă, un botez, o căsătorie și o să vă primească atmosfera.

Balanță

Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care să petreceți frumos de aici înainte, poate se leagă o prietenie ori o relație sentimentală, dacă sunteți singuri.

Scorpion

Vă așteaptă cineva chiar în celălalt capăt al lumii și o să faceți voi cumva să ajungeți cu prima ocazie, dar se poate să fie și mai pe aproape acea persoană.

Săgetător

O să vă întâlniți cu multă lume, poate e un eveniment în familie și o să vă adunați cu toții să petreceți, după o perioadă cam lungă în care nu v-ați văzut.

Capricorn

Poate plecați cu toții ai voștri într-o o excursie, mai ales dacă le-ați promis copiilor că îi duceți într-un parc de aventură sau la malul mării.

Vărsător

E posibil să întâlniți pe cineva care să vă fie companion de viață și să fie o relație frumoasă, care să vă împlinească sufletește, să descoperiți viața împreună.

 Pești

Se poate să plecați cu grupul într-o excursie la malul mării sau acolo unde vă simțiți voi cel mai bine, la pescuit, cu cortul, voi alegeți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel