Horoscop, duminică, 2 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic. 2 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu numai că ai parte de un nou început de an, dar ai ocazia să apeși pe butonul de resetare în ceea ce privește tipul de muncă pe care îl faci sau modul în care ești perceput de ceilalți la locul de muncă.

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul carierei și al reputației publice, așa că acesta este momentul perfect pentru a începe să îți duci munca într-o nouă direcție. 

În următoarele câteva luni se ivesc oportunități majore din punct de vedere profesional: schimbarea locului de muncă, solicitarea de promovări sau o recunoaștere în cadrul companiei.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

O listă de lecturi din 2022 sau un curs pe care sperați să îl finalizați în acest an este o modalitate excelentă de a folosi energia lunară care se întâmplă astăzi. 

Luna Nouă în Capricorn activează sectorul tău de învățare și educație superioară și acest lucru include studiul filosofic. 

Dacă nu ești o persoană căreia îi place să citească, înscrie-te la câteva podcast-uri educaționale sau ascultă cărți audio.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul resurselor și al secretelor comune, iar acesta este un semnal pentru a renunța la grijile legate de lucruri de care te temi că se vor întoarce să te bântuie.

Uneori, trecutul poate părea mai real decât prezentul, iar mai târziu îți dai seama că aceste temeri nu sunt atât de puternice pe cât ai perceput. Poți să te confrunți direct cu problemele pe care știi că trebuie să le abordezi acum pentru a le rezolva. 

Pentru alte elemente pe care este mai bine să le lăsați în pace, lăsați-le. Este timpul să ștergeți cu buretele și să începeți noul an cu conștiința curată.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Pe ce vă veți concentra mai întâi în 2022? Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul angajamentului, iar acesta este un moment excelent pentru a lucra la obiectivele tale personale. Creați o strategie. 

Chiar dacă ieri ai ratat un lucru de pe lita ta, poți folosi ziua de astăzi pentru a face un salt în planurile tale pentru restul lunii și pentru a-ți readuce optimismul. Orice v-ați propus, puteți realiza.


Leo
(23 iulie - 22 august)

Este timpul să îți schimbi rutina și să începi câteva obiceiuri noi și sănătoase. Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul îndatoririlor zilnice. 

Acest lucru aduce un sprijin uimitor pentru orice schimbare importantă a stilului de viață pe care trebuie să o faci. Acesta este un moment excelent pentru a-ți asuma noi responsabilități care îți stimulează sănătatea. Poate că aprovizionezi frigiderul cu gustări sănătoase sau îți planifici antrenamentul săptămânal.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ce aventură distractivă abia aștepți să faci anul acesta? Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul creativității și al plăcerii. Așadar, în fruntea listei de priorități adăugați cuvântul "distracție". 

Viața este despre a avea un echilibru între muncă și distracție. Așadar, gata cu scuzele, Fecioară. Este timpul să faci din recreere un 'lucru' pe care îl faci în timpul anului 2022.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești pregătit pentru o schimbare de peisaj? Luna Nouă în Capricorn activează sectorul tău de casă, iar piața imobiliară continuă să rămână extrem de ofertantă.

Dacă ești în căutarea unei locuințe noi sau ai dorința de a te muta cu chirie într-o locuință mai aproape de muncă, următoarele luni sunt ideale pentru a vâna casa perfectă pentru tine.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cuvintele sunt atât de importante, iar uneori nu este ușor să găsești modalitatea potrivită de a transmite ceea ce simți. 

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul de comunicare, ceea ce poate face lucrurile mai ușoare. 

Aceasta este o zi excelentă pentru a interacționa cu oameni noi, pentru a discuta, a trimite e-mailuri, a vorbi la telefon sau a lucra la orice proiect personal de scris pe care este posibil să îl ai de finalizat înainte de sfârșitul acestui weekend.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, iar imaginea ta financiară este pe cale să se îmbunătățească. Nu este momentul să încetinești ritmul, ci, dimpotrivă, să muncești mai mult.

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul banilor, iar acest lucru îți poate aduce noi oportunități legate de muncă, prin care poți recupera pierderile financiare pe care le-ai suferit anul trecut. 

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt și să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să faci. 

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul de dezvoltare personală, iar acesta este momentul perfect pentru a lucra la lucrurile tale și, chiar dacă pare contra-intuitiv, să te plasezi pe tine în fruntea listei de priorități - autoîngrijirea! 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul dușmanilor ascunși, iar în viața ta nu mai este loc pentru persoane negative, vampiri emoționali toxici sau chiar sitații în care te simți nerespectat și subestimat. 

Acesta este momentul să faci loc în viața ta pentru oamenii care te susțin și îți apreciază prezența. 

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna Nouă în Capricorn îți activează sectorul prieteniei și nu știi niciodată cine va apărea în viața ta la momentul potrivit. Este timpul să te deschizi pentru a cunoaște oameni noi. Acest lucru ar putea necesita unele schimbări în rutina ta. 

S-ar putea să vrei să te înscrii într-o nouă activitate de grup care îți permite să interacționezi cu persoane care gândesc la fel ca tine, cum ar fi sportul mixt, clubul de fotografie sau actoria.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel