Horoscop, duminică, 2 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 2 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

 BERBEC

Invitaţiile curg, vedeţi cum vă organizaţi să v-ajungă ca să puteţi trece pe la cei pe care-i agreaţi, ca să vă oferiţi o stare de bunădispoziţie.

Noutăţi care să vă trezească la o nouă viaţă! Poate apare cineva care o să fie companionul vostru de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni.

O să luați parte la o competiție, chiar și de pe margine, că poate să fi a copiilor. Sunteți spectatori acolo și oricum o să vedeți că o să fie cu adrenalină.

 TAUR

Aveţi planuri mari, cu casa, poate şi cu viaţa voastră de cuplu, c-o să vreţi să vă căsătoriţi, dacă n-aţi legalizat relaţia.

Poate aveţi chef de condus şi-o porniţi la drum, să vizitaţi locuri noi, că vreţi să vă spălaţi retina.

Poate vă pregătiți de o aniversare în familie, știu eu, de o sărbătoare și o să vă dați peste cap să iasă totul la mare artă, cum vă place vouă.

GEMENI

O să daţi zor să vă achitaţi, rapid, de obligaţiile casnice ca să ieşiţi pe undeva, c-oți fi invitaţi de onoare la o zi de naştere, sau de... căsătorie.

Poate faceţi o selecţie printre prieteni şi o să ieşiţi cu cei care nu se eschivează de la ce i-aţi rugat şi care au o scuză plauzibilă.

Vi se fac promisiuni de ieșit în lume și chiar vor fi câteva prilejuri de mers la un spectacol, la un concert, un party aniversar.

RAC

O să vă vedeţi cu oameni care ţin de voi, se oferă să v-ajute şi o să petreceţi o zi de răsfăţ, înainte de o săptămână cu multe pe cap.

Poate le luaţi un cadou unor sărbătoriţi, vă duceţi la o aniversare, o cununie religioasă, o reînnoire a jurămintelor.

Poate faceți o tratație. La voi. Nu vă trebuie un motiv special, ci poate vin rude, prietenii, stați la o parolă.

LEU

Se înfiinţează cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi n-o să lăsaţi lucrurile în aer, e bine să ştiţi, dacă relaţia mai are un viitor, sau nu.

O s-aveţi parte de o surpriză - vă scoate cineva la plimbare, la spectacol, poate e un eveniment festiv pe undeva.

Se poate să întâlniți la o reuniune în oraș pe cineva față de care să simțiți o atracție care să vă țină conectați cu acea persoană.

FECIOARĂ

O să daţi dovadă de generozitate, să le faceţi unele servicii unor persoane mai în vârstă din familie şi gestul vostru o să fie apreciat.

Poate le faceţi cinste unor prieteni, rude şi cu şi fără un prilej anume şi o să vă bucuraţi de o stare de graţie.

Ați putea ieși la un restaurant dacă vreți să le faceți cinste prietenilor, că aveți în mod sigur ceva de sărbătorit

BALANŢA

Sfera sentimentală capătă accente deosebite la voi şi o să puteţi întâlni acea persoană care să vi se potrivească - mănuşa, că păreţi pregătiţi. Pentru un parteneriat solid.

E multă lume care vrea să vă-ntâlniţi, poate aveţi multe să vă spuneţi şi o să fie constructivi, ca o părere în plus contează.

Poți să le împliniți dorințele, a lor voștri. Asta vă place cel mai mult. Ieșiți la plimbare, luați masa în oraș, o să țineți cont de ce își dorește fiecare.

 SCORPION

Parcă sunteţi mai puţin retractili, ba chiar dornici să ieşiţi pe la mondenităţi, să mai schimbaţi o vorbă cu nişte cunoscuţi, sau cu noii apăruţi în peisaj.

Poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, c-o fi zi de naştere sau c-o fi avut un succes recent şi o să vă facă bine, sufleteşte.

Se poate să vă fac o surpriză plăcută, cineva care vă iubește. Mai rămâne să răspundeți și voi cu un gest de reciprocitate.

SĂGETĂTOR

La voi acelaşi entuziasm caracteristic, şi o să vă lăsaţi curtaţi de prieteni, dar o s-aveţi şi voi iniţiative de vizitat nişte locuri prin care n-aţi mai fost.

Poate luaţi legătura cu rudele apropiate ca să fixaţi programul de Paşte, sau vreo nuntă, ori un botez care vor avea loc în curând.

Se poate să apară acel cineva care vă poate face viața mai frumoasă și să vă gândiți serios la căsătorie anul ăsta, anul viitor. Oricum, în curând.

 CAPRICORN

Poate fi un motiv festiv de-i invitaţi pe la voi pe fraţi pe surori, rude apropiate, prieteni ca să vă bucuraţi de nişte preparate delicioase, chiar şi de post.

Se poate să vă atragă atenţia cineva care să aducă cu idealul vostru de partener de cuplu şi să vreţi să vă cunoaşteţi.

O să intrați la cheltuială, dar nu e o problemă că se pare că ați alocat acolo o sumă de bani și distracției, că aveți mare nevoie de asta și oricum voi sunteți chibzuiți.

VĂRSĂTOR

O să fiţi receptivi la o idee de activitate deconectantă şi o să umpleţi timpul cu ceva care să vă pună şi corpul, dar şi imaginaţia în mişcare.

E cineva care vrea de multă vreme să vă cunoască, poate vă ştiţi de pe reţelele de socializare şi-acum o să faceţi câţiva paşi împreună, beţi o cafea.

Se poate să le fi promis celor mici din familie că-i duceți la distracție și undeva trebuie să-i duceți că le-ați promis.

PEŞTI

Se poate să vă pregătiţi de musafiri, poate chiar să-i invitaţi în oraş ca să munciţi mai puţin, spre deloc, şi să vă bucuraţi de succesul unuia dintre ai voştri.

Vă stă gândul la un job care v-ar conveni mai mult decât actualul şi o să trebuiască să ziceţi DA, sau BA, în următoarele zile.

E o listă de invitații primite, dar voi o să vă mulțumiți doar cu câteva vizite, pentru că nu e timp pentru toate. Important e să ieșiți undeva, să mai stați de vorbă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel