Horoscop, duminică, 18 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic, 18 iunie. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu vine cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, 18 iunie 2023, potrivit stirileprotv.ro. Celebrul astrolog spune că o zodie va avea de luat niște decizii importante. 

Berbec

Se poate să plecați într-o excursie, poate o să fie o reuniune de grup cu titlu obligatoriu, o fi un consiliu, o conferință sau teleconferință.

 Taur

Se auto-invită cineva care nu v-a văzut de multă vreme și, dacă nu sunteți plecați pe nicăieri, chiar o să vă facă plăcere să fiți gazde perfecte, așa cum numai voi știți. 

Gemeni

O să primiți o invitație de la prieteni și o să vă faceți timp să ajungeți la ei. Poate e o mare petrecere și vreți să fiți și voi pe acolo.

Rac

Voi o să vă bucurați de atenția celor din jur după ce și voi le-ați făcut tot felul de servicii și o să petreceți o zi minunată împreună.

 Leu

O să plecați într-o plimbare în alt oraș și vă întâlniți cu oameni dragi, și poate puneți la cale un concediu în viitorul apropiat.

Fecioară

Poate ați preparat niște delicatese și invitați pe prieteni pe la voi, că aveți nevoie de un respiro după o săptămână agitată.

 Balanță

E o șansă de a întâlni pe cineva cu care să formați o relație de cuplu, la o nuntă, o fi un botez, chiar și prin țară, pe undeva, și vă întoarceți până diseară.

Scorpion

Vi se oferă șansa de a revedea niște locuri încărcate de amintiri și o să vă lăsați purtați pe cărări de munte, sau poate preferați marea.

 Săgetător

Surprizele se țin lanț la voi și poate faceți cunoștință cu cineva care o să devină partenerul vostru de cuplu, dacă este să vă armonizați, așa cum ați visat.

 Capricorn

Vă puteți și plimba, puteți ajunge la o nuntă sau la un botez, și o să fie distracție, că aveți alternative și chiar era nevoie să mai ieșiți la socializare.

 Vărsător

Prietenii vă scot, ca de obicei, din casă, și o să vă puteți destinde. Vă duceți la un târg, la un eveniment în aer liber, și o să mai povestiți din zona ideilor de afaceri.

Pești

Poate veți lua o decizie legată de casă după ce o să vă consultați cu ai voștri, ca să nu mai existe comentarii tardive. Cel mai bine să vă puneți de acord.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel